Kamīnkrāsnis – ērts variants

Dažāda stila kamīni iecienīti vairāku iemeslu dēļ, tomēr nozīmīgākais ir to izskats un praktiskais pielietojums. Garšu baudījumu sniedz ērtās kamīnkrāsnis, jo tajās gatavotās maltītes noteikti ir īpašas, pietam izdalītais siltums spēj saglabāties pat vairākas stundas. Savukārt stūra kamīni brīnišķīgi iederēsies arī nelielā telpā, tāpēc varēsiet veidot interjeru, kā vien gribat. Ekonomisks un pavisam vienkāršs variants ir modernie granulu kamīni, bet paturiet prātā, ka atsevišķiem kamīniem nepieciešami režģi kurināmajam. Šīs unikālās krāsnis radītas Somijā, kas vien uzreiz liecina par to augsto kvalitāti, modernajiem dizaina risinājumiem un ilgo izmantošanas laiku.

Piedāvājumu apskati šeit- http://www.tulikivi.lv/katalogs/

Mūsdienīgas malkas krāsnis

Pirts krāsnis nav sarežģītas un apjomīgas, tieši otrādi – tās ir ļoti kompaktas un piemērotas jebkāda izmēra telpai. Malkas krāsnis paredzētas atšķirīgiem ēku projektiem, tāpēc atsevišķas krāsnis var kurināt arī no priekštelpas. Lai noturētu siltumu ilgāku laiku un lai nebūtu jābaidās par krāsns ārējo tēlu, Jums jāizvēlas tieši ziepjakmens apdare. Krāsnis atbildīs Jūsu vajadzībām un telpas parametriem, jo drīkst izvēlēties individuālu risinājumu. Pirts telpas uzsilšana nebūs ilgs process, tāpēc arī vēlā vakarā Jūs varēsiet izbaudīt fantastisku atpūtu.

Ērtas plītis maltīšu gatavošanai

Tradicionālās plītis arī var pielāgot dažāda veida ēkām, tikai svarīgi noteikt, kādu platību plānots apsildīt. Speciālās plītis ar iebūvētu cepeškrāsni ir lieliska alternatīva saimnieciskiem cilvēkiem, jo var gatavot un sildīt māju! Katra plīts radīta domājot par Jūsu ērtībām, turklāt to kvalitāte nelziks vilties. Dažas plītis var apvienot ar 2 cukām, tas domāts, lai paralēli varētu kurināt cepeškrāsni un kurtuvi. Plītī gatavoti ēdieni garšo pavisam citādi, tāpēc varēsiet iepriecināt sevi un arī ciemiņus.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *