Auto riepu cenas riepu servisa centrā.

Riepas ir auto kurpes, tāpēc to kvalitātei ir jāpievērš ļoti liela uzmanība un vērība. Mašīnas riepām un to tehniskajam nobraukumam ir liela nozīme ceļu satiksmes drošībā. Mašīnai jāatbilst visiem drošības standartiem, neskatoties uz to, vai lietojat pavisam jaunas vai arī lietotas riepas.Mašīnas riepu cenu kategorijas ir atšķirīgas, tādēļ vajag saprast, ko īsti ir vēlme iegādāties. Auto riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms riepu pirkšanas, jo lietotas riepas tiek iedalītas dažādās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Mašīnas riepu serviss piedāvā arī auto riepu glabāšanas servisu.

Auto disku loma automašīnai.
Riepu noliktavā iespējams saņemt visāda veida mašīnas riepu kā arī disku apkopes servisu. Mašīnas diski noteikti ir svarīgs elements auto riepu montāžā kā arī kopējā auto tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda veida auto diskus – Lietie automašīnu diski, tērauda diski, kaltie diski. Pārvietojoties pa nekvalitatīvu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz mašīnas riepu servisu, noteikti ieteicams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības apstākļos, tos salabot. Riepu garāžas papildus disku servisam, nodrošina arī riepu balansēšanu kā arī to maiņu.

Auto riepu cenas Latvijā.
No 1. oktobra līdz pirmajam martam Latvijā drīkst braukt vien, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Ziemas auto riepas var iespējams sagādāt gan jaunas, gan lietotas. Lietotas ziemas auto riepas vai arī ziemas riepas, kas ir atjaunotas, var izmaksāt pat līdz 40% mazāk, kā jauns riepu komplekts. Ar vasaras riepām tā pat līdzīgi. Lietotu vasaras auto riepu cena ir gandrīz pa pusi mazāka. Pirms jaunu vai arī lietotu riepu meklēšanas, iesakām aprunāties ar zinātājiem, lai gūtu labāku nojausmu par to, kādi ir lietotu un mazlietotu riepu plusi un arī mīnusi, ja ir plāns iegādāties lietotas riepas.

Riepu tehniskā apkope Ulbrokā.
Ērta riepu garāža ir atrodama Rīgā. Tur piedāvā arī auto riepu noliktavas pakalpojumus, kuras ir izdevīgi tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāt savus nesezonas riepu komplektus, taču mājās vai arī garāžā tam nav vietas. Ubrokā kā arī Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Mašīnas riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus kā arī, nepiecišamības gadījumā, nobalansēs mašīnas riepas, lai braukšana ir droša un patīkama gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *