Kā izvēlēties labākos galdus?

Vai ikdienas steigā vispār pamanām, cik daudz procesu mēs darām tieši pie galda? Te mēs gan mielojamies, gan strādājm, gan noliekam uz tā vajadzīgās lietas, gan domājam pie tā svarīgākās domas. Katrai no šīm funkcijām ir pielāgots arī sava veida galds, tāpēc mums ir gan konferenču galdi, gan virtuves galdi, gan restorānu galdi, gan daudzu citu veidu galdi.

Tomēr nejau galda funkcijas ir tā vienīgā lieta, kas izdala dažādus galdu veidus – te ir arī bezgalīgi plašas variāciju iespējas lieluma, materiālu, formas un izskata ziņā. Piemēram, pamatīgs koka galds galds var kalpot gan kā brokastu galds, kur ģimenei no rīta pulcēties, gan kā galds, pie kura produktīvi strādāt, gan kā galds spēlēm, pie kura novakarē satikties ar draugiem.

Vietējais mēbeļu ražotājs, kas jau daudzus gadus ražo kvalitatīvas un mūsdienīgas mēbeles visām gaumēm. Te nopērkami meistarīgi radīti galdi, par kuru kvalitāti galvo pašmāju ražotājs.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/noma/

Mājaslapā atradīsiet gan virtuves galdus, gan ēdamgaldus. Taču kāda gan ir atšķirība? Pirmkārt, atšķirība ir galdu funkcionalitātē – ja ēdamgalds būs piemērots arī viesistabai, tāpēc tam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī elegantam, tad virtuves galds primāri ir paredzēts gatavošanai vai nelielām virtuvītēm. Tāpēc  piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas būs stabilas un izturīgas, kā arī ļoti nelielus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks risinājums, jo tam ir 1 stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu pasūtiet jums vajadzīgajā lielumā.

Nenoliezami, arī darbs ir svēra, kur galdam ir ļoti liela nozīme. Mūsdienās darbs daudziem saistās ar dienu, kas pavadīta pie datora, bet nekompetenti iekārtota darba vieta vai neērts galds strādāšanu strādāšanu padarīs par vislielākajām mocībām. Tāpēc jāizvēlas tāds datorgalds, kas ir pielāgots ilgstošam darba pie datora. Piedāvā ASV dizainera Ērika Pfeifera (Eric Pfeiffer) radīto datorgaldu “Wave”, kas ir galvastiesu pārāks par citiem galdiem vairāku īpaši pārdomātu elementu dēļ. Pirmkārt, am ir divi frēzējumi, pa kuriem aizvadīt vadus prom no galda virsmas. Otrkārt, datorgalda izliektā mala nodrošina ērtāku pozīciju jūsu rokai. Treškārt, uz galda virsmas ir paaugstinājums, kas izmantojams kā plauktiņš vai kā vieta monitoram, lai tas būtu ideālā lenķī. Šis vienkāršais un elegantais datorgalds “Wave” izskatīsies labi, gan biroja telpās, gan mājās – tas ir pietiekami kompakts un vienkāršs, lai iederētos jebkur.

Naktsgaldiņi, kafijas galdi, apspriežu galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas no galdu kategorijām, kas atrodamas mājaslapā . Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, un atsevišķiem galdu modeļiem ik pa brīdim ir atlaides, kas ļoti iepriecina īstajā brīdī. Ja tomēr neizdevās atrast to, ko vēlaties, atgādinām, ka izgatavos galdus pēc jūsu pasūtījuma – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi bonusi ir vienuviet!

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *