Metāla konstrukciju ražošana.

Ražotāju vidū, amatnieki vienmēr ir tikuši vērtēti augstu, bez tam, ne tikai senos laikos, bet arī mūsu laikos. Arī mūsu laikos cilvēku prasme rīkoties ar šiem materiāliem ir augsti novērtēta, tādējādi kalēja un arī galdnieka darba rezultāti tiek uzskatīti pat kā ekskluzīvi pakalpojumi, vēl jo vairāk, ja pasūtījums tiek izgatavots vienā eksemplārā. Mūsdienās īpaši pieprasīti ir dažāda stila metāla izstrādājumi, izgatavoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan veidoti rūpnieciskos nolūkos. Kalēju sniegto servisu klāsts ir izteikti daudzveidīgs – interjēra priekšmeta, dizaina elementi, vārti un arī žogi, logu restes, metāla konstrukcijas kā arī vēl daudz kas cits. Arī metāla sijas kļūst plaši pieprasīts produkts.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.kaleji.lv/produkti/

Dzelzs trepes un arī margas.

Paturpināsim par kāpnēm un margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka visas metāla trepes izskatās vienādi kā arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Tehniskās iespējas 21. gadsimtā sniedz ne vien daudzpusīgākas izgatavošanas opcijas, bet arī vizuālā noformējuma izstrādi un arī galaprodukta uzstādīšanu. Metāla kāpnes var būt skaisti izlocītas turklāt, visādi citādas pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Kāpņu komplektācijā bez šaubām ietilpst arī margas. Trepju margas pilda gan vizuālu lomu, gan arī tiek montētas drošības nolūkos. Margu izstrādāšanas dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā dažādas pozīcijas.

 

Dzelzs žogu izgatavošana Latvijā.

Vēl viena liela pakalpojumu grupa ir metāla žogi kā arī vārti. Savu privātīpašumu vēlas aizsargāt ik viens no mums turklāt, metāla žogs vai izturīgi metāla vārti būs vislabākais veids kā to realizēt. Mūsu uzņēmumā izgatavotie metāla vārti un arī žogi, pasargās privātīpašumu jebkurā diennakts laikā. Pēdējos gados aktuāli ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās visbiežāk tiek uzstādītas logiem, kuri ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme arī gājēju plūsma. Logu restes mūsdienās ir pilnīgi iespējams izstrādāt tādas, ka apkārtējiem tas liksies kā lielisks vizuālā noformējuma elements.

 

Metāla apsrādes speciālistu piedāvājum uzņēmējiem kā arī privātpersonām.

Metālapstrādes speciālisti nodrošina lielu izgatavoto preču klāstu. Mākslinieki un dizaineri vienmēr izveidos skici tam, kā pasūtījums varētu izskatīties realitātē, turklāt, var izveidot arī datorā veidotu paraugu tam, kā pasūtījums iekļausies apkārtējā vidē.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *