METĀLAPSTRĀDES UN BRUĢĒŠANAS PAKALPOJUMI

Dažāda veida metāla konstrukcijas un būves, ar vien biežāk varam sastapt ikdienā, apkārtējās vides labiekārtošanā, ne tikai industriālālās un rūpnieciskās būvēs, bet arī privātmāju garāžu un saimniecības ēku iekārtošanā un vārtu veidošanā.

Vārti, dažādas garāžas un angāri ir ļoti pieprasīti būvju veidi, kas, augot pieprasījumam, tiek veidoti ar vien individuālāki un detalizētāki, turklāt, arī privātpersonas labprāt izvēlas šādus būvju tipus savas saimniecības labiekārtošanā. Vārtus ir ļoti viegli papildināt ar dekoratīviem elementiem, lai tie būtu askētiski un vizuāli pievilcīgi, bet tai pat laikā godam pildītu savu funkciju. Ja garāža un tās konstrukcija un būve ir aktuāla katram automašīnas īpašniekam, tad lauksaimniekiem un maziem uzņēmējiem varētu būt aktuāli dažādi angāri, kas ir multifunkcionāla būve, jo ir gana ietilpīga, lai tajā varētu ne tikai glabāt transportlīdzekļus, bet arī daudz ko citu. Apkārtnes labiekārtošanā ir svarīgs ceļa segums, tādēļ bruģēšanas pakalpojumi, nereti, tiek piedāvāti kopā ar metālapstrādi.

KĀ BŪVĒ METĀLA GARĀŽAS?
Ir dažāda veida saliekamās garāžas. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Arī garāžas tiek izveidotas balstoties uz klienta vajadzibām.

DZELZS ANGĀRU IZBŪVE PRIVĀTĪPAŠUMOS.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru izmēri ir dažādi un attiecīgi arī to cena. Visbiežāk angāru cenas sākas no vidēji 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

BRUĢĒŠANAS IESPĒJAS LATVIJĀ.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Tas ir ilgi kalpojošs materiāls, to kopt ir ļoti viegli, ja nepieciešams to pat var pārvietot un to reti kad ir iespējams sabojāt!

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *