KONDITOREJAS PRODUKTU PASŪTĪŠANA BANKETIEM

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Beķereja Rīgā nodrošina dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Katrā Ziņā netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda tipa konditorejas, ir banketa galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tieši tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Noteikti nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga ir cena. Saprotams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Pasūtījums būs augstākās kvalitātes, svaigs un, protams,  gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *