KĀDAS TĪRĪŠANAS METODES IZMANTO MĪKSTO MĒBEĻU TĪRĪŠANAI?

Daudzos mājokļos dīvāna izvēlei tiek pie”skirta īpaši liela nozīme. Tā ir vieta, kurā pulcēties ģimenei pēc garas darba dienas darbā vai skolā, vieta, kur atpūsties no ikdienas kņadas. Dīvāna izvēlē svarīgi ir ne tikai ērtuma un izmēra kritēriji, bet arī tas, cik viegli tas ir kopjams un kās ir tā potenciālais kalpošanas laiks. Ņemot vērā to, ka mīkstās mēbeles ir ērtas visiem ģimenes locekļiem, tostarp mājdzīvniekiem, ir skaidrs, ka agri vai vēlu būs jāsaskaras ar nepieciešamību, pēc mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas. Sākotnēji varētu šķist, ka tas ir ļoti laikietilpīgs un sarežģīts prcess, taču nebūt ne – mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ir pieejama jūsu mājās. Ja tīrāmās virsmas apmēri nav lieli vai arī vēlaties pats iemēģināt spēkus šajā procesā, ir iespējama arī tīrīšanas tehnikas noma.

SPILVENU UN MATRAČU TĪRĪŠANA MĀAS APSTĀKĻOS.
Vēl viens no mājoklī atrodamajiem tekstilizstrādājumiem, kura kopšana mēdz sagādāt galvassāpes, ir paklājs, turklāt, ja tas ir ieklāts kā mīkstais grīdas segums visā telpā, tā kopšana atsevišķos gadījumos var sagādāt īpaši lielas galvassāpes. Paklāju tīrīšanas izmaksas ir 5-10 eur par kvadrātmetru. Paklāju tīrīšana notiek tik pat ātri un ērti kā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana. Tā pat nevajag aizmirst par citu mīksto mēbeļu un virsmu uzkopšanas iespējām. Matrači un spilveni ir jātīra regulāri, savukārt ofisa mīksto mēbeļu tīrīšana var ne tikai paildzināt to mūžu, bet arī pilnībā izmainīt telpas atmosfēru.

Kā notiek mīksto mēbeļu tīrīšana? Daudz kas ir atkarīgs no mēbeles tipa, kuru nepieciešams iztīrīt. Pats labākais, ko novērtē visi klienti, ir tas, ka serviss tiek sniegts mājās, attiecīgi nav jālauza galva par to, kā dīvānu vai citu mīksto mēbeli nogādāt tīrīšanai. Klentam nav nepieciešams pašam iegādāties speciālas mīksto mēbeļu tīrīšanas iekārtas, jo darbinieki pie klienta uz mājām ierodas ar visu nepieciešamo tehniku un tīrīšanas līdzekļiem. Atkarībā no mēbeles, auduma pārklājuma un tīrības pakāpes tiek pielietota gan sausā, gan slapjā tīrīšana. Pieminēšanas vērts arī ir tas, ka pēc darba padarīšanas, viss tiek sakopts un nav jāuztraucas par netīrību istabā. Pakalpojuma cena izriet no dažādiem faktoriem. Stūra dīvāniem cena tiek noteikta par sēdvietu, savukārt U veida dīvāniem cena ir fiksēta. Tā pat atšķirīga cena ir ādas, izvelkamajiem un divvietīgajiem dīvāniem.

 

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *