Kā izvēlēties savu karjeru?

Darba sludinājumi allaž ir ļoti pieprasīti un mūsdienās ir daudz risinājumu kā darba devējam un darba meklētājam satikties. Pateicoties speciālām interneta vietnēm, ir ļoti viegli atrast darbu ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Ir specializēti nozaru saiti, sociālie tīkli, sludinajumu serveri un vēl daudz citu veidu kā darba meklētājam atrast sev atbilstošu vakanci. Lai arī emigrācijas vilnis ir aiz muguras, darbs ārzemēs daudziem joprojām ir aktuāls un nepieciešams. Darbs ārzemēs allaž šķiet ļoti vilinošs, taču vienmēr nepieciešams veikt nelielu izpēti par darba devēju un piedāvājumu kopumā.

Uzzini vairāk – https://www.cvmarket.lv/darbs-riga-129

KĀ PAREIZI NOFORMĒT CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULI?
Motivācijas vēstules un CV iesniegšana kopā ar savu darba pieteikumu, daudziem darba devējiem ir obligāta prasība. Lai darba devējam par sevi atstātu labu iespaidu, nepieciešams vēstuli un cv izveidot korekti un precīzi norādot nepieciešamo informāciju. Ērtākais veids kā izvedot visus nepieciešamos dokumentus precīzi un korekti, ir izmantjot motivācijas vēstuļu un CV online veidošanas vedņus. Jebkurš darba devējs priecāsies par darba meklētāju, kurš izprot dokumentu iazpildīšanas nozīmīgumu un visus dokumentus aizpilda korekti. Motivācijas vēstule ir svarīga gan darba devējam, gan darba meklētājam, jo ir iespēja rakstiski parādīt savu kompetenci konkrētajai vakancei vai sfērai kopumā. Gan darba ņēmējiem motivācijas vēstulēs, gan darba devējiem savos sludinājumos, vajadzētu izvairīties no vispārinātu un abstraktu frāžu lietošanas, ko bieži varam novērot, meklējot darba sludinājumus.

KUR SAMEKLĒT DARBU VISĀTRĀK?
Brīvās vakances tiek meklētas visā Latvijā. Darbs Talsos būs tik pat aktuāls, kā darbs citā Latvijas pilsētā. Lai palielinātu iespēju tikt uzaicinātam uz darba interviju, iesakām dokumentus aizpildīt korekti. Atceraties, ka darba devējams pareizi aizpildīti dokumenti rada pirmo iespaidu par kandidātu un svarīgi, lai tas būtu labs.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *