KUR IZDEVĪGI PIRKT INDIVIDUĀLAS MĒBELES?

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Mēbeļu veikalos arī internetā ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un pielāgot mājokļa un telpas izmēriem.

Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties tepu iekārtojumu mājās. Mēbeļu veikalo pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākasm turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

KĀ PASŪTĪT IEBŪVĒTO VIRTUVI?
Iebūvējamās virtuves mēbeles ir viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, kas tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma. Katra saimniece būs priecīga rosīties tieši tādā virtuvē, kādu viņa vēlas, nevis ir spiesta pielāgot sev. Virtuves iekārtu izgatavošana nebūt neprasa daudz laika vai resursu, jo tā ir plaši izplatīta prece, mainās tikai izmēri un izvietojums. Tās ir iespējams izveidot un uzstādīt jebkāda izmēra virtuvēs. Lai realizētu šādus pakalpojumus, tiek ņemtas vērā visas klienta intereses un nianses, jo tieši pielāgotā funkcionalitāte ir tā, kas liek izvēlēties individuāli būvētas mēbeles.

AKTUĀLAS TV IEKĀRTAS VIESISTABĀM.
Viesistabas mēbeles ir otrs populārākais pasūtījumu veids. Ņemot vērā, ka televīzija mūsdienās ir katrā mājoklī, tad TV iekārtas ir oligāta nepieciešamība. Agrāk par TV iekārtām kalpoja milzīgas sekcijas un skapju komplekti, kas aizņēma lielāku daļu telpas, taču mūsdienās tendences un tehnoloģiskās iespējas ir mainījušās, līdz ar to ir iespējams radīt ietilpīgas un funkcionālas mēbeles, kas aizņem maz vietas, turklāt, par interesantu interjera objektu var kalpot arī bīdāmās durvis TV iekārtu plauktiņu paslēpšanai.

IEBŪVĒJAMO SKAPJU SISTĒMAS UN GARDEROBES.
Katra sieviete noteikti sapņo par lielu iebūvējamu skapi savā guļamistabā vai pēc iespējas mazāk mēbelēm piekrautu dzīvojamo telpu, kas reizē būtu arī funkcionāla. Iebūvējamais skapis tam ir lielisks risinājums. Iebūvētie skapji ir atrodami ne tikai garderobēs un guļamistabās, bet arī koridoros un saimniecības telpās. Iebūvēto skapju bīdāmās durvis ir arī lielisks risinājums nelielas platības telpām, un, ja durvīs tiek ievietots spogulis, tad telpas plašums vizuāli kļūst lielāks.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *