VAI IR IESPĒJAMS INDIVIDUĀLI PASŪTĪT VIRTUVES IEKĀRTAS?

Jaunu mēbeļu iegāde ir patīkami satraucošs process. Kāpēc tas tā ir? Tādēļ, ka bieži vien veikalos jau atrodamās mēbeles, lai arī skaistas un funkcionālas, tomēr līdz galam neatbilst visām izvirzītajām prasībām. Skapji, mīkstās mēbeles, mēbeles ar bīdāmajām sistēmām un virtuves iekārtas – tas viss ir attiecināms uz jebkuru no šīm mēbeļu grupām. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras.

Mēbeļu ražošana, kas tendēta uz speciālu pasūtījumu realizēšanu, ir daudz reižu rentablāka par masu produkcijas ražošanu, jo šāds ražošanas veids vienmēr nāk kopā ar risku par nerealizētu preci. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannasistabai.

Vairāk informācijas skatīt šeit – https://up-mebeles.lv/virtuves-iekartas/

POPULĀRĀKĀS MĒBELES, KO IZVĒLAS INDIVIDUĀLI PASŪTĪT?
Virtuves dzīvokļos vienmēr ir pirmā telpā, kas tiek savesta kārtībā. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Lai arī virtuves iekārtas izgatavošana nav vienas dienas darbs, bet aizņem vidēji mēnesi, garantējam, ka klienti nebūs vīlušies. Pēc pasūtījuma būvētas virtuves mēbeles var izmantot gan privātmājās, gan dzīvokļos. Virtuves iekārtas darba virsmas, nereti ir  dārgākā daļa no visa pasūtījuma. Virtuves iekārtas tiek iedalītas gan ekskluzīvās, gan budžeta klases iekārtās, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka budžeta klases mēbeles būs nekvalitatīvas. Jebkuru mēbeļu ilgu kalpošanas laiku nodrošina to pareiza lietošana un kopšana – gluži tā pat kā jebkurai citai lietai mūsu dzīvē.

ĒRTAS, LABAS KVALITĀTES UN ERGONOMISKAS MĒBELES JEBKURAI TELPAI!
Pēc klienta pasūtījuma ir iespējams izveidot jebkāda veida mēbeles. Iebūvētie skapji un dažāda veida bīdāmās durvis ir vēl viena populāra preču grupa, ko izvēlas iegādāties veidotas pēc pasūtījuma. Viens no iemesliem, kādēļ cilvēki izvēlas pasūtīt speciāli izgatavotas mēbeles, ir tādēļ, ka jau veikalos atrodamās, līdz galam īsti nepilda visas vēlmes. Viena no lielākajām ērtas dzīves pamatatslēgām ir ergonomija, kad ērti un parocīgi ir lietot jebko, kas mums ir apkārt, turklāt, tas tiek novērtēts ne tikai virtuvēs, bet arī jebkurā citā telpā mājoklī.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *