SVAIGA BULCIŅAS KŪCIŅAS UN CITI GARDUMI

Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Dažāda veida konditorejas izstrādājumi vienmēr ir bijuši pieprasīta prece, jo kuram gan nepatīk tikko ceptas bulciņas, kūciņas un kliņģeri un kruasāni? Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus.

Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

CIK LIELU KŪKU IESPĒJAMS PASŪTĪT?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Katros svētkos svarīga ir kūka, uzkodas vai kliņģeris, taču ne visa saimnieces ir ar konditora talantu, tādēļ ērti izmantot kūku un kliņģeru pasūtīšanas iespēju. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai. Pasūtījums jāveic laicīgi, vismaz pāris dienas iepriekš. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multfilmu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

GALDA KLĀŠANA UN IZBRAUKUMU BANKETI

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā ir ļāvusi attīstīt prasmes lielu banketu un pasākumu apkalpošanai. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *