ZIEMAS, VASARAS UN ARĪ VISSEZONAS RIEPAS PAR PATĪKAMĀM CENĀM + SERIVSS

Dzīvojam tādos klimatiskajos apstākļos, kad Latvijas likumdošana nosaka no 1.decembra līdz 1. martam automašīnām obligātas ziemas riepas, taču, ņemot vērā to, ka dabas untumi nav paredzami, tās var būt vajadzīgs uzlikt ātrāk vai nomainīt vēlāk Tāpēc savam auto ir nepieciešams uzstādīt atbilstošas riepas. Ziemas mēneši, nudien nelutina, un ceļa segums kļūst īpaši nepatīkams ne tikai autovadītājiem, bet arī gājējiem. Jebkurā riepu servisā jūs sagaidīs laipni un smaidīgi servisa darbinieki, kas izskaidros visu, kas nav skaidrs un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu automašīnai un tās vadītāja braukšanas paradumiem.

Šie nav vienīgie pakalpojumi, ko mēdz piedāvāt riepu servisi un noteikti pieminēšanas vērts ir arī riepu un disku apkopes, glabāšanas un pat utilizēšanas piedāvājums. Ieskaties vairāk te – riepu balansēšana!

KĀPĒC MAZLIETOTAS AUTO RIEPAS?

Cik droši tad īsti ir automašīnai uzstādīt nopirktas, taču lietotas auto riepas? Mēģināsim izskaidrot. Jebkura veida lietotās automašīnas riepas, kas tiek pārdotas pie sertificētiem dīleriem riepu centros, ir pārbaudītas un drošas lietošanai tālāk. Riepu serviss ir vieta, kuram nevajadzētu mest līkumu, jo, ja ir problēmas ar automašīnas riteņiem, riepām vai diskiem, tad tās ir jāatrisina nekavējoties, pie tam, tas palielina risku neizietai tehniskajai apskatei. Pastāv arī optimāli ieteikumi lietotu un jaunu riepu maiņai, piemēram, lietotas riepas optimāli jāmaina reizi divās sezonās, taču jaunas var braukt pat trīs sezonas. Attiecīgi katrs autovadītājs un mašīnas saimnieks pats tikai spēj aprēķināt to, cik rentabls ir jauns vai lietots riepu komplekts.

Riepu uzglabāšana, auto disku pārbaude un riepu diagnostika ir tikai maza daļa no visiem riepu servisa pakalpojumiem. Mazlietotās riepas Latvijas servisos visbiežāk nonāk no Skandināvijas un Vācijas, kas ir divas valstis, kuru augstās kvalitātes prasības visiem ir lieliski zināmas.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *