KAS IR LABĀKS – JAUNS MATRACIS VAI VIRSMATRACIS?

Fizioloģiski daba ir iedalījusi, ka ik vienai dzīvai būtnei ir nepieciešams laiks savu “bateriju” uzlādei un parasti tas notiek miegā, guļus stāvoklī. Ņemot vērā to, ka šis laiks tiek pavadīts gultā, ir svarīgi izvēlēties ne tikai lielisku mēbeli, bet arī matraci, kas, patiesībā ir pats svarīgākais visā procesā. Matrača loma ir viennozīmīga – tam ir pareizi jābalsta ķermenis guļus pozīcijā un jāveicina maksimāla atpūta. Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī.

Ja no rīta pamostoties ir sajūta, ka esat salauzti, tad skaidrs ir viens – jāmaina gultas matracis, un, jo ātrāk, jo labāk. Nevajag bīties no matraču cenām, jo sev piemērotu atradīs ik viens, turklāt, nevajag aizmirst, ka tā ir lieta, kas tiek izmantota daudzu gadu garumā katru dienu!

MEMORY MATRACIS VAI ATSPERU MATRACIS – KAS IR LABĀKS?

Nemaz ne tik sen pircēju izvēles iespējas matraču iegādei bija nelielas. Veikalos varējām atrast porolona atsperu matračus, kuru kalpošanas laiks nebija pārāk ilgs un tie arī nebija pārāk ērti. Tie pavisam noteikti nebija ergonomiski un ortopēdiski, atsperes čikstēja un pat plīsa. Mūsdienās pieejamie bērnu matrači ir no moderniem materiāliem, galvenokārt memory foam putām, speciāliem atsperu blokiem, kokosa un lateksa šķiedrām. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas matrača lietošanu un kopšanu ļoti atvieglo.

VAI LATVIJĀ RAŽOTIE MATRAČI IR ERGONOMISKI PAREIZI?

Katram no mums, pērkot matraci, ir savas prasības tam, ko no tā vēlamies sagaidīt – citi vēlas cietāku, citi mīkstāku, citiem ir vēl kādas vēlmes un rezultātā nereti nopērkam to, kas it kā der un neder reizē. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan bērniem, gan pieaugušajiem. Kas var būt labāks par kvalitatīvu un mūsdienīgu Latvijā ražotu preci. Kas var būt vēl labāks? Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *