KĀDAS ATRAKCIJAS IESPĒJAMS IZNOMĀT ATPŪTAI UZ ŪDENS?

Ik viens no mums vēlas atvaļinājumu un brīvdienas, pavadīt bez sirdsapziņas pārmetumiem un atpūšoties, neko nedarot vai arī pilnīgi pretēji – baudot diezgan aktīvu atpūtu ar ģimeni un draugiem ārpus mājas. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums.

Upes, ezeri un jūras krasts vasarā čum un mudž no atpūtnieku skaita un daudzi tajā saskata biznesa iespējas, ko labprāt arī izmanto. Nakšņošana teltīs, pikniki, makšķerēšana un laivu braucieni ir populārākās vasaras laika izklaides. Laivu noma, visbiežāk, ir atrodama tur pat kempingu krastos, tādēļ šī pakalpojuma sniedzēji nebūs tālu jāmeklē.

KUR NOMĀT SUP DĒĻUS?

Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri ir kļuvuši SUP dēļi un e-foil. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Katamarāni, SUPdēļi, laivas un pat neliela izmēra jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums katram.

ATPŪTAS IESPĒJAS KOPĀ AR DRAUGIEM

SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušie ūdens sporta veidu cienītāji. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *