Garšīgas uzkodas katrā konditorejā

Konditoreja spēj nodrošināt patiešām lielisku noskaņu, jo sortiments ir pietiekami plašs un arī daudzveidīgs, tādēļ ikviens atradīs ko patiešām īpašu. Konditorejas izstrādājumi domāti dažādiem dzīves notikumiem, tāpēc varat pasūtīt fantastisku kliņģeri, kraukšķīgus cepumus, milzīgas tortes utt. Konditorejas un beķereja Rīgā piedāvā arī jaunas un īpašas receptes, tāpēc patīkami pārsteigti būs ne tikai Jūsu ciemiņi, bet arī Jūs. Patiesībā tortes pēc pasūtījuma vienmēr uzlabo noskaņojumu ikvienās svinībās, tādēļ izmantojiet šo iespēju un izvēlieties savas mīļākās garšas! Ar konditorejas palīdzību var tikt rīkoti dažāda apmēra banketi, tāpēc nebūs pašam jādomā par ēdināšanas norisi, jo visu paveiks tiešām pieredzējuši un radoši darbinieki.

Pieskaņojiet kūkas dizainu svinībām

Konditorejā tortes uz pasūtījumu tiek veidotas pēc klienta izteiktajām vēlmēm, tāpēc visas izmantotās sastāvdaļas, glazūra un dažādi citi elementi tiek pielāgoti pasūtītājam. Pasūtīt kūku var dažāda tipa pasākumiem – kāzām, bērnu jubilejām utt., turklāt konditori varēs palīdzēt izraudzīties labāko variantu noformēšanai. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā tiek piegādātas uz konkrēto adresi, tādēļ Jums nebūs jādomā par lielas tortes transportēšanu u.c. grūtībām. Domājot par to, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, paturiet prātā, ka piedāvājumā ir ļoti dažādi saldie un sāļie varianti, līdz ar to varat nogaršot ko iepriekš neredzētu! Konditorejas darbinieki ļoti cītīgi apvieno katra klienta izvēlētās garšas, lai rezultāts būtu nevainojams, tieši tas liek ikvienam justies ļoti īpašam un nozīmīgam savos svētkos!

Teicams bankets telpās vai dabā

Banketu galda klāšana parasti ir laikietilpīgs uzdevums, tādēļ par Jūsu svētku atmosfēru var teicami parūpēties arī konditorejas darbinieku pulks! Izbraukuma banketi katru reizi jāizplāno līdz sīkākajai niansei, lai ēdiena izvēle, piegāde utt. neradītu raizes. Banketu ēdienkarte arī tiek individuāli pārveidota un uzlabota, tāpēc Jūs varēsiet izvēlēties tikai tos ēdienus, kas atbilst plānotajam pasākuma veidam, norises vietai utt. Uzkodas banketiem ir elegantas un tajā pat laikā pavisam vienkāršas, tādēļ tās viegli pielāgot atšķirīgām dzīves situācijām. Galdu klāšana izbraukumā ir ļoti izdevīgs piedāvājums, bet aptuvenās izmaksas atkarīgas no konkrētā viesu skaita, papildu aprīkojuma izmantošanas u.c. detaļām.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *