KĀ UZSTĀDA SALIEKAMĀS GARĀŽAS?

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Metāla garāžas var būt pārāk mazas visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata. Piedāvājumā arī bruģēšana un betonēšana!


Ir dažāda veida saliekamās garāžas. Viens no populārākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāi vai vertikāli slīps. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Dažādos veidos ir konstruējami arī garāžas vārti – viss notiek pēc klienta vēlmēm un vajadzībām! Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES DZELZS ANGĀRU?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

MULTIFUNKCIONĀLI BRUĢA VARIANTI SĒTĀM KĀ ARĪ ZEMES GABALIEM.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Bruģis ir materiāls, kas kalpos ilgi un ļoti viegli kopjams, tas nebojājas un to var arī nomontēt un pārvietot.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *