Kāpēc izvēlēties augstākas klases plastmasas logus?

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Protams, logi var kalpot kā dekoratīvs elements, bet to pamata funkcija ir ventilācijas un dienasgaismas nodrošināšana telpā.

Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Koks ir vissenākais materiāls, kas tiek izmantots celtniecībā, tostarp arī logu rāmju veidošanai, taču mūsdienās ir populāri arī plastmasas un dažādu metālu logu rāmji.

POPULĀRĀKIE LOGU MONTĀŽAS VEIDI.
PVC logi un durvis, kas tautā saukti vienkārši par plastmasas logiem, mūsdienās ir populārākais logu veids visā pasaulē. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Lai arī mūsdienās esošie materiāli un to apstrādes iespējas logus pdara mūžīgus, tomēr ārējās vides ietekme to kalpošanas laiku mēdz saīsināt, tieši tādēļ alumīnija logi kļūst populāri, jo visam piedevā, tie ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Kādēļ? Nepareizi montēti logi rada dažādas būtiskas problēmas telpai un ēkai kopumā, kā galveno piemēru minot nepareizu telpas ventilāciju, kas var novest (un visticamāk arī novedīs), pie pelējuma rašanās un citām problēmām, kas atsaucas uz ēkas kopējo stāvokli.

PIEMĒROTA APDARE UN PALODZES MĀJAS FASĀDEI.
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Lai izveidotu piemērotu palodzi, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
ATBILSTOŠI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU NAMAM.
Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *