MĀJĀS RAŽOTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU VEIKALS.

Jau no seniem laikiem mājas alkohola darītavas – alus brūvētavas un mājas vīna ražotnes, ir sastopamas diezgan daudzās mājās. Likuma normas regulē alkohola darīšanu māas apstākļos, taču saražoto ir iespējams pārdot pilnīgi legāli, iepriekš izpildot visas prasības, kas atrunātas alkohola aprites un akcīzes preču likumos.

Varam saderēt, ka jebkurai nelielai alus darītavai vai vīna pagrabam, ir sava vēsture un stāsts, kā nonāca līdz šādam biznesa veidam, pie tam, nereti šīs teikas kalpo kā labs veids klientu pievilināšanai. Arī savas produkcijas realizēšana dažādos gadatirgos ir vēl viens veids kā likt par sevi manīt plašākam klientu lokam. Pie tam, noteikti nevajag aizmirst par alkohola veikala atvēršanu internetā, kas arī ir legāls biznesa veids un preču realizācijas iespēja pārdevējiem.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

UPEŅU UZLĒJUMI, MĀJAS A’BOLU UN MĀJAS ALUS PAR ADEKVĀTĀM CENĀM.
Dažādus uzlējumus, sidrus, alu veidus un degvīnu var ne tikai iegādāties pašu lietošanai, bet tā būs arī lieliska dāvana. Veikalos nopērkamie alkoholiskie dzērieni noteikti negaršo tā, kā mājražotāju vīni, uzlējumi, sidri un arī mājās brūvētais alus. Mājas degvīns arī ir ar savādāku, pat nedaudz ekskluzīvu garšu. Mājražotāji nereti piedāvā dažādu interesantu garšu kombinācijas ne tikai pārtikas precēm, bet arī mājās ražotiem alkoholiskajie dzērieniem. Aveņu uzlējums vai upeņu uzlējums noteikti būs gana labas opcijas tostam svētku dienās vai Dumbrāju alus veldzēs slāpes karstā vasaras dienā.

KAS PĀRRAUGA ALKOHOLA PIRKŠANU INTERNETĀ?
Ja alkohols tiek pirkts interneta veikalā, tad piegādi veic pats veikals vai tā pārstāvis. Tas ir patīkams žests pircējam, kā arī ļauj pārdevējam pārliecināties par pircēja vecumu, jo alkoholu internetā arī drīkst iegādāties tikai no 18 gadu vecuma. Piegāde šoreiz iespēja Rīgas rajonā un tuvākajā apkārtnē. Bezmaksas piegāde iespējama pasūtījuma sākoties no vismaz 15 eiro, taču tas ir atkarīgs no piegādes attāluma. Izbaudām Latvijā ražotu produkciju!

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *