Ko tieši nepieciešams zināt konkrēti par to, kā tad tiks drukātas uzlīmes vai vizītkartes?

Apaļas uzlīmes un arī cita veida ir kādas bildes attēlojumi, kuri jau tiek izgatavoti uz pašlīmējoša materiāla, proti, papīra vai arī īpašas plēves, kuras paredzētas šādu drukāto materiālu līmēšanu uz dažādām virsmām. Uzlīmes pārsvarā izmanto, piemēram, kā mārketinga priekšmetu. Vizītkartes taisa uz bieza papīra standarta formas – 86 x 54 mm.

Pie tam tieši šāda tipa poligrāfija mūsdienās būs populāra, šo uzlīmju vai vizītkaršu druka ļauj veikt labu reklāmas kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis mārketinga paņēmiens ir diezgan izplatīts tirdzniecības, kā arī servisa salonos, kur būs liels cilvēku pūlis. Tieši ar šo speciālas apaļas uzlīmes palīdzību var nodot informāciju potenciālajiem klientiem, ka tieši šeit būs organizēta akcija vai varbūt tiks piedāvātas īpašas cenas vai parādījies pavisam jauns produkts. Vizītkartes parasti izgatavoto, pielietojot baltāko un biezāko papīru – DigiGold IceWhite 340g. Tirgū tagad nav atrodams baltāks un stingrāks papīrs, ko tad digitāli varētu apdrukāt, un tas padara šo papīru par kvalitatīvāko pieejamo, vairāk var uzzināt ražotāja mājas lapā.

Uzlīmju druka – tipi vai arī iespējas

Interesanti, bet uzlīmju izgatavošana, kā arī tās metodes izvēle ir atkarīga no krāsas, attēla, tirāžas, izejmateriāliem un cita veida faktoriem, arī cena ir no tā atkarīga. Populāras tehnoloģijas, kā drukāt uzlīmes:
-Digitāla uzlīmju druka. Šeit nemaz nav nepieciešams gatavošanās posms, līdz ar to ir izdevīga uzlīmju izgatavošana tieši mazām tirāžām, taču, pieaugot klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnoloģija tiek izmantota, kad tiks sūtīta uzlīmju druka lielā skaitā – sākot ar piecdesmit tūkstošiem gab. Tehnika jau ir atbilstoša darbam ar dažādiem izejmateriāliem, pats attēls būs spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses vai arī folija uzlīmes druka. Šī metode izdevīga mazām tirāžām, kas ir no 1000 vienībām. Šeit būs nepieciešams speciāls printeris. Šajā gadījumā var darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru un pat sintētiku. Tādas apaļas uzlīmes jau būs izturīgas pret jebkāda veida UV starojumu, temperatūras svārstībām.
-Ofseta. Atbilstošs drukāšanai uz kartona un papīra. Tādā gadījumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidējās tirāžās.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārnesei, bet ar zemākas kvalitātes rezultātu. Piemērots tāda veida produktu aplīmēšanai, kuriem ir īss uzglabāšanas laiks – apmēram 3 – 4 mēn.
-Karstā druka būs ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls būs novietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūras režīmu. Pieejams drukāšanai uz plēves vai auduma, ādas, pielietojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukāšanas veikšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, sūtījuma daudzums vai cita veida kritēriji.

Kā uziet piemērotāko tipogrāfijas veikalu?

Kā viens no pirmajiem jautājumiem, kas būtu jāuzdod priekš sevis, būtu tieši tas, ar ko gribat darboties – ar parastu starpnieku, mārketinga aģentūru vai tieši ar tipogrāfiju. Kā piemēram, liela poligrāfija ar vairāk kā 10 gadu pieredzi apliecina to, ka klienta pasūtījums un vēlēšanās tiks sadzirdētas, un, ekonomējot finanses, tiks atrasts atbilstošākais risinājums priekš Jums, kur pati uzlīmju druka, cena, kā arī piegāde būs tik ļoti labi saplānota, ka Jūs būsiet apmierināts. Centieties lasīt vairāk datu par pašu uzņēmumu, apskatiet atsauksmes online vidē no citiem klientiem. Gadījumā ja drukas pasūtījums ir sarežģīts, šajā gadījumā labāk sazināties ar drukas veikalu un tad apspriest detaļas ar menedžeriem.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *