EFEKTĪVI LOGU UN ĀRDURVJU RISINĀJUMI MĀJĀM UN DARBA TELPĀM

Mūsdienās, būvējot vai pārbūvējot mājokli, ar vien vairāk uzmanības tiek pievērsts tam, lai telpā ienāktu pēc iespējas vairāk dabiskā apgaismojuma un tiktu izmantoti dabiski, taču ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli. PVC logi un koka durvis joprojām ir viena no populārākajām klientu izvēlēm, un tā tas ir jau gadus divdesmit, kad PVC logi pirmo reizi parādījās Latvijā. Pavisam noteikti koka logi un durvis ir siltumizturīgi, ar lielisku skaņas izolāciju un visādi citādi piemēroti mūsdienu mājsaimniecības prasībām.

Skaņas un siltuma izolāciju mājoklī ir iespējams nodrošināt arī izmantojot koku, kā galveno materiālu. Savukārt PVC ir viegli kopjams un joprojām populārs materiāls, kas tiek izvēlēts logu veidošanai. Plastmasas logi ir pieejami dažāda veida profilos, rāmju krāsās un visādi citādi pielāgojami gan mājokļiem, gan birojiem un veikaliem, uzzināt vairāk var uzstādītāja lapā.

PĒC PASŪTĪJUMA VEIDOTAS DROŠAS KOKA ĀRDURVIS.
Arī celtniecības un apdares materiālu klāstā ir vērojamas dažādas aktuālas tendences. Koka durvis pēdējos gados ir kļuvušas tik pat aktuālas kā savulaik dzelzs ārdurvis. Sava veida artavu tam ir devusi tendence mājokli celt un iekārtot mierīgā, skandināvu stilā, ar pārdomātu un funkcionālu interjeru un tā elementiem. Durvis ir iespējams pasūtīt arī pēc īpaša pieprasījuma, ar dažādām furnitūrām, stikla ailēm, drošām slēdzenēm un visu citu, ko klients vēlas.

KĀPĒC IZVĒLĒTIES PILNA UZSTĀDĪŠANAS CIKLA SERVISA SNIEDZĒJU?
Izvēloties koka durvju uzstādīšanu savam mājoklim, tiek piedāvāts pilna cikla serviss, kas nozīmē, ka viens uzņēmums izdara visu – sākot no nepieciešamo mērījumu veikšanas un beidzot ar durvju uzstādīšanu. Tas ir vislabākais risinājums situācijās, kad tiek pasūtītas speciālas, pēc pasūtījuma veidotas durvis, kuru uzstādīšanai, iespējams, nepieciešamas specifiskas zināšanas. Ja viens uzņēmums veic visus nepieciešamos darbus, tad darbs rit ātri un kvalitatīvi, kā arī ir iespējams dot 100% garantiju darba kvalitātei. Līdzīgi ir ar logu montāžu, kad visus mērījumus izgatavošanu un uzstādīšanu nodrošina viens pakalpojuma sniedzējs.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *