LIELA IZMĒRA FOTOGRĀFIJAS UZ AUDUMA.

Mājokļa interjera iekārtošanā, nereti, ļoti liela loma ir sienu noformējumam. Ne vien apdares materiālu vizuālais izskats un kvalitāte parāda sienas funkcionalitāti, bet arī dekoratīvo elementu izraudzīšanās. Pēdējos gados ļoti populāra ir kļuvusi dažāda veida kanvu izvietošana mājokļos vai biroja telpās.

Kanva ir parocīgs un viegli pielāgojams mākslinieciskais elements – uz koka rāmja uzvilkts audekls, ko var apdrukāt vai apgleznot. Populāri ir uz kanvām drukāt dažādas sev mīļas fotogrāfijas un attēlus. Attēlu uz kanvas ir iespējams sadalīt vairākās mazās kanvās, tādā veidā izveidojot interesantu kolāžu no izvēlētā attēla. Lai attēls no attāluma izskatītos ļoti labi, kanvu, kas izgatavota kā kolāža, ir vēlams izvietot ar 3 – 5 centimetru atstatumu.

Uzzini vairāk – https://canvasway.com/lv/

KAS JĀZINA PAR AUDEKLA KOPŠANU?
Maldīgi uzskatīt, ka kanvu izgatavošana ir vienkārša attēla izprintēšana uz audekla. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās būtu vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. UV staru ietekmē attēls var sākt izbalēt vai pat deformēties, šādā veidā kanvas attēlu vai kolāžu sabojājot un arī padarot estētiski nebaudāmu. Lai kanva kalpotu ilgi, to vajadzīgs laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Kanvas izgatavošanā liela loma būs arī attēla kvalitātei. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir 2 MB. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un .png formāti. Kanvas tiek izgatavotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

KAS RADA KANVU CENU?
Kanvas galējās izmaksas, rodas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela loma. Mazākais kanvas izmērs būs 20×30 cm, savukārt lielākais 120×180 cm lielumā. Ja jautāsiet, cik tad īsti tas maksā, atbilde nav viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan vairākus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums varētu izmaksāt.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *