POPULĀRĀKIE LOGU TIPI

Neviens nevar iztēloties māju bez logiem, tādēļ ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvāko risinājumu gan funkcionalitātes, gan estētiskas ziņā. Mūsdienu tehnloģiskās iespējas nodrošina iespēju logus pielāgot mājai, nevis otrādi.

Ir iespējams izvēlēties dažādu materiālu logus, kas iedalās trīs kategorijās pēc to popularitātes – koka logi, pvc jeb plastmasas logi un alumīnija logi. Pareiza un kvalitatīva logu iebūvēšanai ir ne tikai kosmētisks efekts, bet noteikti arī funkcionāls, jo tiek nodrošināta pareiza ventilācija un siltuma, kā arī skaņas izolācija.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

PLASTMASAS LOGI.
Plastmasas logi, kas tiek dēvēti arī par PVC logiem, ir viena no populārākajām izvēlēm klientu vidū. Lai arī plastmasas logi ir salīdzinoši jauna opcija Latvijas iedzīvotājiem, tā ātriem soļiem ir progresējusi un kļuvusi par vienu no populārākajiem logu veidiem, ko klienti izvēlas ierīkot savos mājokļos. Šos logus ir iespējams izgatavot dažādās formās un izmēros, var variēt ar furnitūru, ērtākai to lietošanai, un visādi citādi izveidot atbilstošu klienta vēlmēm un vajadzībām. Arī piemērotas furnitūras izvēle ir svarīga logu sastāvdaļa.

KOKA LOGI.
Gadsimtiem ilgi koka logi ir kalpojuši cilvēkam mājokļa būvniecībā un, ejot laikam un tehnoloģijām attīstoties tie ir kļuvuši vēl kvalitatīvāki, pieprasītāki un vieglāk pielāgojami ikdienas sadzīvei. Ja sākotnēji šķiet, ka plastmasas logi ir tos izstūmuši no savas pozīcijas, tad šāds uzskats ir maldīgs. Koka logi ir ekoloģiski un dabai draudzīgi, pie tam pieejami dažādās formās un izmēros, piemēroti klienta vēlmēm, nodrošina skaņas un siltuma izolāciju un visādi citādi pilda tādu pašu funkciju kā plastmasas logi. Ir pieejami arī dažādi krāsu varianti logu pieskaņošanai mājas eksterjeram vai klienta vēlmēm un vajadzībām.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES ALUMĪNIJA LOGUS?
Ne tik izplatīta, taču nebūt ne nepopulāra ir klientu izvēle par labu alumīnija logiem. Ungunsizturība, augsts skaņas un siltuma izolācijas līmenis ir trīs galvenie iemesli, kādēļ klienti dod priekšroku šī materiāla logiem. Par spīti savam plānumam, tie kalpos gadiem ilgi.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *