DROŠĀKIE TEHNISKIE RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽAI

Neviens negrib dzīvot vai atrasties telpā bez logiem. Logu funkcija nav tikai tiešas dienasgaismas ielaišana telpā, bet nodrošina ventilāciju. Vēsturiski logu aiļu un rāmju forma un veids ir tiešs laikmeta vēstnesis un tā tas ir saglabājies arī mūsdienās.

Mūsdienu tehnoloģiskās iespējas sniedz dažādus risinājumus ar kuriem logus ir viegli izgatavot ne tikai piemērotus telpas parametriem, bet arī klienta vēlmēm, tādā veidā nodrošinot optimālu pasūtījumu visām iesaistītajām pusēm.

KĀDUS LOGUS IZBŪVĒT SAV\AS MĀJĀS?
Viens no dominējošajiem materiāliem logu izgtavošanā ne tikai Latvijā, bet visā Eiropā jau daudzus gadu desmitus, ir plastmasa logi, jeb PVC logi. Plastmasas logi ir top izvēle visā pasaulē un tos tiešām varam atrast jebkurā apdzīvotā vietā jebkurā valstī. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Tie nav nedz smagnēji, nedz kādā citā veidā bojā ēkas fasādes vizuālo un tehnisko stāvokli. Logu precīzai montāžai ir ārkārtīgi liela nozīme, ne tikai alumīnija, bet arī PVC un koka logu uzstādīšanas reizēs. Ņemot vērā logu lielo lomu pareizai telpas ventilēšanai, tad ir vitāli svarīgi tos pareizi uzstādīt, lai nerodas problēmas ar kondensāta uzkrāšanos, pelējuma rašanos un dažādām citādām nepatīkamām liksātm, kuras nemaz tik viegli nevar labot.

ZINOŠI APDARES MEISTARI DARBU PADARĪŠANAI.
Arī ārējai un iekšējai apdarei pēc logu montāžas ir tik pat liela nozīme kā pašiem montāžas darbiem. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver gan tehniskos labojumus, gan kosmetiskos uzlabojumus. Par apdares darbiem nevajag satraukties, jo to paveiks tie paši meistari, kas nodarbojās ar logu montāžu. Pie iekšējās un ārējās apdares piederas arī palodžu montāža. Daudzi nemaz nezina, ka durvis, logus, garāžu vārtus un pat palodzes ir iespējams veidot vienā stilā, lai radītu gaumīgu telpas eksterjēru.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *