KĀ LIKT MĒBELĒM KALPOT ILGI?

Jaunu mēbeļu izvēle savam tikko izremontētajam vai uzceltajam mājoklim vienmēr ir īpašs piedzīvojums. Jāteic, ka veikalos varam atrast tādas mēbeles, kādas sirds kāro, nevis kā tas bija, piemēram, pirms divdesmit gadiem.

Ir dažādi materiāli, kas tiek izmantoti mēbeļu izstrādei un izgatavošanai. Pasūtot individuāli izgatavotas mēbeles, tiek piemeklēta arī piemērota un skaista furnitūra. Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas. Ja tomēr ir vēlmes pēc jau esoša dizaina pielāgošanas, tad notekti ir arī šāda opcija. Veidojot jebkāda veida mēbeles pēc īpaša pasūtījuma, ir iespējams rast optimālus risinājumus gan vēlmēm, gan finansiālajai rocībai.

Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Virtuves iekārtas, saliņas, galdi, krēsli, skapīši un citas mēbeles ir iespējams veidot pat vienotā dizainā. Virtuves iekārtas izgatavošanas laiks ir vidēji 5 nedēļas, bet tas var arī nedaudz variēt. Iespējas ir bezgalīgas – cik klientu, tik ideju un variāciju! Laba virtues darba virsma ir viena no pirmajām lietām, par kurām jāizlemj, pasūtot virtuvi un tās cena mēdz sastādīt pat lielāko daļu no visa pasūtījuma. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Viss atkarīgs no izmantotajiem materiāliem un kopšanas, jo pareizi kopta virtuves iekārta kalpos ļoi ilgi, neatkarīgi budžeta vai luksusa klases.

PĒC PASŪTĪJUMA VEDOTAS KVALITATĪVAS MĒBELES.
Arī visas pārējās lielgabarīta mēbeles mājoklī ir iespējams izgatavot pēc klienta pasūtījuma. Skaists liels skapis ar lielām bīdāmajām durvīm ir katras mājas sapnis. Viens no iemesliem, kādēļ cilvēki izvēlas pasūtīt specīāli izgatavotas mēbeles, ir tādēļ, ka jau veikalos atrodamās, līdz galam īsti nepilda visas vēlmes. Aiz vien biežāk cilvēki novērtē ergonomisku apkārtējo vidi, lai būtu iespēja viegli, ātri un ērti padarīt plānotos darbus, iekārtojot savas dzīvojamās telpas pēc iespējas parcīgāk un ērtāk, turklāt, tas attiecas ne tikai uz virtuvi, bet arī viesistabu, un arī vannas istabas mēbeles tiek izgatavotas pēc pasūtījuma.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *