PAREIZA MUGURAS POZĪCIJA MIEGĀ UN MATRAČA LOMA TAJĀ.

Fizioloģiski daba ir iedalījusi, ka ik vienai dzīvai būtnei ir nepieciešams laiks savu “bateriju” uzlādei un parasti tas notiek miegā, guļus stāvoklī. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā. Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī.

Ja konstanti jūtamies noguruši pat pēc daudzām miega stundām un visādi citādi gulta vairs nešķiet tik vilinoša kā agrāk, ir skaidrs, ka jāmaina matracis. Matraču cenas pirmajā mirklī var šķist mazliet augstas, taču nevajag aizmirst, ka tas tiks lietots katru dienu un daudzus gadus no vietas. Skatīt šeit – bērnu matrači!

KĀ SAPRAST KĀDS MATRAČA VEIDS MAN IR PIEMĒROTS?
Pirms gadiem trīsdesmit mūsu iespējas matraču iegādei nebija pārāk lielas un par ergonomiju neviens īpaši nesatraucās. Porolona atsperu matrači, kas ātri zaudē savas balsta īpašības, deformējas, plīst un visādi citādi ātri beidz savu kalpošanas laiku. Tie pavisam noteikti nebija ergonomiski un ortopēdiski, atsperes čikstēja un pat plīsa. Mūsdienās pieejamie matrači ir no moderniem materiāliem, galvenokārt memory foam putām, speciāliem atsperu blokiem, kokosa un lateksa šķiedrām. Matračiem ir noņemams virsējais apvalks, kas to kopšanu padara maksimāli vieglu un ērtu.

CIK MAKSĀ LATVIJĀ RAŽOTI MATRAČI?
Izvēloties jaunu matraci, ērtums nav vienīgais kritērijs, svarīga ir arī cena, izmērs, mīkstuma un cietuma pakāpe un vēl dažādas īpašības, ko vēlamies redzēt savā jaunajā matracī. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan bērniem, gan pieaugušajiem. Kas var būt labāks par kvalitatīvu un mūsdienīgu Latvijā ražotu preci. Kas var būt vēl labāks? Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *