Autoskola Jūsu sapņa sasniegšanai

Jums vajadzētu zināt, ka autoskola uzņemas rūpes par visiem attiecīgajiem interesentiem, pats galvenais ir atrast sev nepieciešamo kategoriju. Pēc apmācību pabeigšanas sapratīsiet, ka autoskola tiešām sniegusi vajadzīgās zināšanas un prasmes, turklāt būsiet tiešām spējīgs izanalizēt dažādas situācijas, kas mēdz rasties uz ceļa. Galvenais izraudzītās autoskolas mērķis ir ne vien paaugstināt braucēju prasmju un iemaņu līmeni, bet arī iegūt noteiktu sapratni par pašu auto un tā uzbūvi. Attiecīgais autoskolas eksāmens tiek nodrošināts tāpēc, lai pārbaudītu, vai attiecīgais cilvēks ir pilnībā gatavs valsts pārbaudījumam, tas viennozīmīgi kalpo kā savlaicīgs treniņš. Savukārt CSDD eksāmens tiek vērtēts vēl detalizētāk un nepieciešams veikt arī atsevišķu posmu, kurā konkrētais instruktors nesniedz komandas, bet Jums patstāvīgi jānokļūst nosauktajā galamērķī. Ja vēlaties piemeklēt labu motoskolu, nepārprotami būsiet to izdarījis, jo šie pieredzējušie instruktori spēs iemācīt visu svarīgāko. Ja esat nokārtojis B kategorija vadītāja apliecību, tad Jums būs visas izredzes arī sākt apgūt to, kā vadīt motociklu.

Izbaudiet prieku, vadot motociklu

Ikvienam būtu jāsaprot, ka CSN tests ir daudzvedīgs un tajā tiek apvienoti tie nosacījumi, kas pilnībā attiecas uz konkrētā transportlīdzekļa vadīšanu. A kategorija tiek attiecināta uz nesen minētajiem motocikliem, kuriem var zināmā mērā atšķirties jauda, izmērs utt. Plānotās apmācības tiek uzsāktas sākot no 22 gadiem, taču pašu apliecību var saņemt 24 gados. Jebkuram no interesentiem skaidri jāsaprot, ka eksāmena laikā būs brīvi un patstāvīgi jāpārvietojas pa ielām, bet vērtētājs visu laiku atradīsies aiz Jums īpašā auto. Vēl viena iespēja ir A1 apakšgrupa, kategorija, kas dod iespēju vadīt mazākus motociklus no 16 gadu vecuma, bet to motora tilpumam, jaudai jābūt daudz mazākai un pilnībā jāatbilst visām prasībām.

C,C1 un B1 kategoriju apliecības

Dažās atsevišķās dzīves situācijās cilvēkiem ir vajadzīgs kaut kas pavisam cits, līdz ar to pastāv arī citas kategorijas. C kategorija piemērota cilvēkiem no 21 gada vecuma, kuri tiešām vēlas patstāvīgi vadīt auto, kuru masa pārsniedz 3,5t. B kategorija pilnībā attiecas uz vieglajiem automobiļiem, kuros konkrētais pasažieru vietu skaits ir līdz 8, kā arī pilnā masa ir vien līdz 3,5t. Ja vēlaties patstāvīgi vadīt kvadraciklu, kura maksimālais ātrums ir tieši 45km/h, Jums jāskatās, ko spēj piedāvāt B1 kategorija. Toties piedāvātā C1 kategorija atļauj kārtot eksāmenus no 18 gadiem, pēc tam noteikti iespējams patstāvīgi vadīt jebkuru auto, kuru masa ir iekļauta intervālā no 3,5 līdz pat 7,5t.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

1 atbilde Autoskola Jūsu sapņa sasniegšanai

  1. Elina saka:

    Labdien, man ir A2 kategorija, bet velos iegut A pilno. Kas man ir jakarto?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *