Vajadzīgas riepas? Ielūkojies piedāvājumā!

Lietojot vienas un tās pašas vairākas sezonas pēc kārtas, to protektora nodilums noteikti būs labi pamanāms, tāpēc savlaicīgi jāmeklē jauns komplekts. Jaunas riepas labāk spēs pildīt savas galvenās funkcijas un braukšana nebūs vairs tik bīstama, lai arī kādi konkrētajā brīdī būtu laikapstākļi. Pats ekonomiskākais izvēles variants, ko nodrošina riepu serviss, ir mazlietotas riepas, kuras sagādās tikpat lielu komfortu. Lietotas riepas ir tikpat uzticamas un drošas kā visas pārējās, jo servisa speciālisti no sākuma tās nesteidzīgi pārbauda vairākos testos. Plašā riepu garāža ir labākā vieta, kur izraudzīties lētas riepas savam spēkratam, pietam tās ir ražojuši pasaulē novērtēti ražotāji.

Izraugies riepas sniegotai ziemai

Nav jābaidās tiešām izvēlēties lietotas ziemas sezonas riepas, jo tām protektora atlikums būs atbilstošs pat vairāk kā vienai sezonai, bet viss atkarīgs no braukšanas stila. Absolūti visas ziemas riepas veidotas ar smalkākiem iegriezumiem protektorā, jo tie palīdz izveidot saķeri pat uz apsnigušiem ceļiem, riepu noliktava šādus komplektus piedāvā arī kravas automašīnām. Auto riepas jāizvēlas pamatojoties uz to, kur lielākoties plāno braukt – pa tīriem pilsētas vai lauku grants ceļiem. Protams, ka riepas Dreiliņi domā par visu klientu vajadzībām, tādēļ arī tad, ja piedāvājumā neredzi noteikta izmēra riepas, droši sazinies ar noliktavas speciālistiem! Klāstā ir arī dažāda dizaina un izmēra lietie auto diski, kas izturīgi pret rūsu un garantē vieglāku ātruma attīstīšanu. Taču lietoti diski būs daudz ekonomiskāki un tikpat labi palīdzēs uzlabot auto tēlu, tādēļ allaž iespējams iegūt vēlamo iznākumu neko nepārmaksājot.

Atbilstošas riepas siltajai sezonai

Piedāvātās lietotas vasaras riepas tiek piegādātas tieši no Vācijas, turklāt to atlikušais protektors ir 6-9 mm. Riepas Rīgā pielāgotas tiem, kas cenšas atrast vasaras riepas ērtai un patīkamai braukšanai ikdienā. Pasūtot riepas arī Ulbrokā, veco komplektu vari par nelielu samaksu atstāt utilizācijai, tādēļ vēlāk pašam nebūs par to jāuztraucas. Servisa telpās tiek veikta profesionāla riepu montāža, tās laikā tiek padomāts par katru sīkumu. Veicot montāžu darbinieki aplūko arī disku kvalitāti, ventiļus utt., lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā. Katra riepu maiņa var būtiski ietekmēt auto vadāmību, problēmas var radīt arī iebraukšana bedrē, tādos gadījumos noteikti jāveic balansēšana.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *