Kā veiksmīgi spēlēt totalizatoru  

Ja skatoties savu mīļoto sporta veidu vēlaties papildināt šo pieredzi ar papildu adrenalīna un azarta devu un, kas zin, nopelnīt arī nedaudz naudas, tad totalizators ir īstais veids kā to panākt. Bet, lai spēlētu totalizatoru veiksmīgi, jums šis tas iepriekš jāzina.
Lai gan  lielā daļā azartspēļu to spēlētājs paļaujas uz veiksmi vien, totalizatorā lielāka iespēja gūt laimestu būs, ja pirms to spēlējat, izdarīsiet nelielu mājasdarbu.

Kā uzvarēt totalizatorā?

Ja gribiet palielināt savas izredzes iegūt laimestu sporta totalizatorā, jums iepriekš būs nedaudz jāpastrādā un jāievāc dažāda informācija par komandu, spēlētāju vai cīkstoni uz kuru liekat naudu. Ja gribiet spēlēt gudri, ir vērts sekot līdzi jau aizvadīto spēļu statistikai gan attiecībā uz sportistu un komandu uz ko liekat likmes, gan arī uz viņu pretinieku. Jums jāzina arī pēc iespējas vairāk par komandas vai spēlētāja iekšējiem notikumiem, kas var ietekmēt spēli, piemēram, ja spēlētājs guvis savainojumus, vai komandai nomainīts treneris u.t.t. No tā cik daudz un dažādas informācijas ievāksiet būs arī atkarīga jūsu potenciālā laimesta iespējamība. Šajos laikos, kur informācija ir pieejama tik ātri un viegli, nav grūti uzzināt dažnedažādākās detaļas, kas var jums palīdzēt spēlēt totalizatoru veiksmīgi. Totalizators nav vienkārši laimes spēle- tā ir arī analītika un zināšanas.

Kādēļ ir svarīgi zināt tik daudz?

Dēļ šīs informācijas vieglās pieejamības vienmēr būs kāds, kas ir labi sagatavojies totalizatora spēlei, nemaz nerunājot par profesionāliem totalizatora spēlētājiem, kas nepārtraukti seko līdzi viņu izvēlētajām sporta veidam un notikumiem, kas ar to saistīti. Tādēļ, ja nebūsiet izdarījis savu mājasdarbu, būsiet vairākus soļus iepakaļ saviem pretiniekiem tādējādi samazinot savas izredzes laimēt. Liekot likmes tāpat vien ticot veiksmei, ļoti iespējams izmetīsiet savu naudu vējā. Protams, nevar izslēgt iespēju iegūt laimestu spēlējot arī ar šādu filozofiju.

Stratēģija spēlējot totalizatoru

Lai arī esiet veicis savu mājasdarbu un izpētījis spēles laukumu kurā gribiet spēlēt, jāsaprot arī totalizatora darbības principi. Ja būs daudz spēlētāju, kas liks likmi uz to pašu komandu vai spēlētāju, ko jūs, tad jūsu laimests būs attiecīgi zemāks. Tāpēc bieži vien ir jāapsver iespēja riskēt un likt likmes uz ne tik populāru izvēli vai arī, ja esiet ļoti pārliecināts, variet veikt likmi pēc iespējas detalizētāku, pievienojot tai papildus faktorus, kas samazina rezultāta iespējamību, bet gadījumā, ja prognozes piepildās, palielinās jūsu laimestu.
Pastāv arī dažādas totalizatora likmes, kas atšķiras pēc to veida un faktora uz ko likme tiek likta. Vairāk informācijas par totalizatora likmju veidiem varēsiet iegūt meklējot internetā.

 

 

 

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *