GRĀMATVEŽI UN JURISTI RĪGĀ UN LATVIJĀ.

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Grāmatveži mēdz apvienot spēkus un dibināt atsevišķus grāmatvedības un juridisko konsultāciju uzņēmumus, kas ne tikai darbojas par un ap ar grāmatvedību saistītos jautājumos, bet arī rīko dažādus seminārus. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzina katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/gramatvedibas-un-finansu-pakalpojumi/

GRĀMATVEDĪBAS UN JURIDISKĀS KONSULTĀCIJAS RĪGĀ.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvert ne tikai darba tiesības un darba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GRĀMATVEŽA PALĪDZĪBA DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANĀ.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus.Daudzi izmanto iespēju deklarāciju aizpildīt interneta vidē, bet tik pat daudzi to pilda VID nodaļās. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk meklēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Regulāri tiek rīkoti dažādi semināri grāmatvežiem, lai kolēģi varētu dalīties pieredzē un aktualitātēs par aktuālāko nozarē. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *