FINANSES, GRĀMATVEDĪBA UN JURISTA KONSULTĀCIJAS.

Grāmatveža arods ir bijis un būs aktuāls visos laikos. Dažāda tipa grāmatvedības pakalpojumi Rīgā un citur Latvijā, ir aktuāli un pieprasīti daudziem, piedevām grāmatvedības izņēmumi mēdz piedāvāt arī dažādus citus saistītus pakalpojumus, piemēram, juridiskas konsultācijas un semināru rīkošanu kolēģiem un interesentiem. Daudzi izvēlas savas finanses ikdienā kārtot pašu spēkiem, taču ir reizes, kad pieredzējuša grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu, jo nozarē mēdz būt dažādas pārmaiņas, par kuru niansēm saprotami var izskaidrot tikai nozares profesionālis. Grāmatveža konsultācija noteikti noderēs arī reizēs, kad nepieciešams aprunāties par uzņēmuma reģistrāciju uzņēmumu reģistrā vai gluži pretēji – par tā likvidāciju.

Uzzini vairāk – http://www.bkgrupa.lv/gramatvedibas-un-finansu-pakalpojumi/

MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS UN GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI.
Dažāda veida finansiāla rakstura pakalpojumi, allaž ir gājuši roku rokā ar juridisko pakalpojumu sniegšanu, jo grāmatvedības jautājumos precīza dokumentu aizpildīšana pats svarīgākais nosacījums, un juridiskas konsultācijas, saistībā ar aktualitātēm un niansēm savā darbības sfērā ir ļoti noderīgas. Juridiskie pakalpojumi grāmatvedības un finanšu vadības uzņēmumos vienmēr aptvers diezgan plašu tiesību loku, piemēram, Darba tiesības, Civiltiesības, Komerctiesības, kā arī maksātnespējas lietu konsultācijas.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA PIE GRĀMATVEŽA.
Gadā ir vismaz viens notikums, kad daudziem ir nepieciešama vismaz neliela grāmatvedības eksperta konsuktācija un šis notikums ir Gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas laiks, jo ļoti daudzi ir ieinteresēti to aizpildīt precīzi, lai saņemtu no Valsts Kases pārskaitījumu par saviem valstij pārmaksātajiem nodokļiem un atgrieztu daļu maksas par medicīnas pakalpojumiem. Lai arī deklarācijas ir iespējams aizpildīt arī internetā, joprojām daudzi tās izvēlas aizpildīt kātienē VID nodaļā vai mājās. Daļa izvēlas aizpidīšanu nodot grāmatvežu pārziņā, tādēļ savlaicīgi meklē sev piemērotu šāda veida pakalpojuma sniedzēju.

Dažādu grāmatvedības uzņēmumu klienti var būt ne tikai uzņēmēji vai privātpersonas, kurām ir nepieciešama konsultācija vai kāds no pakalpojumiem, bet arī citi grāmatveži, kuri strādā individuāli. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *