KAS IR LABĀKO MĒBEĻU IZNOMĀTĀJU PIEDĀVĀJUMĀ?

Galdu īre, krēslu noma – iespējams, jums šķiet, ka tās ir lietas, kas neattiecas uz jums, tas ir svarīgi kādiem vērienīgu pasākumu organizētājiem vai lielu telpu saimniekiem.Vai tiešām tā ir tik šaura niša? Kur ņemsiet mielasta galdus, ja plānojat kāzas? Vai prasīsiet kaimiņiem, lai aizdod savus galdus?

Ko darīt, ja priekšniecība lūdz organizēt nelielu konferenci? Vai stiepsiet krēslus ārā no kabinetiem? Gribas cerēt, ka nē – arī pasākumiem, kas nav domāti simtiem un tūkstošiem cilvēku, mēbeļu noma ir labākā izvēle vairāku iemeslu dēļ.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir izdevīga, jo tā ļauj izvēlēties dažādus galdus un krēslus, pielāgojot tos katram pasākumam. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Tomēr plašā izvēle nav vienīgais pluss. Te noteikti jāmin arī tas, ka jums nebūs jādomā, kur galdus un krēslus pēc pasākuma uzglabāt. Mēbeles tomēr aizņem ļoti daudz vietas, pat tad, ja ir kompaktas, turklāt krēsli un galdi, kas sakrauti viens uz otra, rada nekārtības sajūtu, tāpēc laibāk, lai tie mierīgi stāv mēbeļu nomas noliktavās.

Treškārt, mēbeļu noma – tā nav tikai galdu īre kāzām vai krēslu noma pasākumiem, te piedāvājumā ie vēl citas lietas.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemā vai rudenī, vai esat aizdomājušies, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te noderīga ir garderobes noma, jo jūs uzņematies rūpes par viesu ērtībām no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs patīkami, ja viesiem nāksies doties pie banketa galda ar virsdrēbēm mugurā vai lietussargu rokā!

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējams īrēt tikai pašu statīvu, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas būs īpaši noderīgi ziemā, kad cilvēkiem ir daudz un dārgu mēteļu, kažoku un jaku.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Organizēt pasākumus nav viegls darbs, tāpēc ir labi, ja atrodad uzticamu sadarbības partneri mēbeļu nomas lauciņā – tas nozīmē, ka liela daļa problēmu turpmāk vairs neeksistēs!

 

 

 

 

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *