KUR NOMĀT MĒBELES PASĀKUMIEM?

Lai gan ikdienā ar mēbeļu nomu saskarties nesanāk, tomēr ikvienam dzīvē var gadīties brīdis, kad nākas organizēt kādu pasākumu. Ka šāds brīdis ir pienācis, tad svarīgi izvēlēties uzticamu sadarbības partneri, turklāt tālredzīgāk būs izvēlēties tādu, kas piedāvā visu nepieciešamo uzreiz – piemēram, gan krēslu īri, gan galdu īri, gan garderobes nomu, tādējādi atrisinot vairākas problēmas ar vienu pasūtījumu.

Šādā ziņā uzticams partneris ir dizainakresli.lv, jo tie piedāvā dažāda veida Latvijā ražotas mēbeles vienuvietu, turklāt dizainakresli.lv ražotās mēbeles izceļas ar ļoti gaumīgu dizainu, kas radīs eleganci jebkurā vietā un telpā.

Ja jums nepieciešams iznomāt galdus, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja plānots liels notikums ar klātiem galdiem, tad vislabākā izvēle būs galda modelis “Arthur”, jo tas ir liels un izturīgs, taču tajā pašā laikā nav smags. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums noteikti iepatiksies modelis “Moriss”, kas pieejams gan tumšā, gan baltā krāsā.

Ja galdi vairāk asociējas ar mielastu, tad krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja svinību vietā paredzēta apmainīšanās ar zināšanām, proti, konference. Un te nu patiesi būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki no konferences neaizmūk prom ātrāk, nodrošiniet viņiem krēslus, kuros ir ērti sēdēt!

Dizainakresli.lv piedāvā sešu veidu krēslu nomu, un tas ir pietiekami daudz, lai atrastu vajadzīgo, bet nav pārāk daudz, lai neapmulstu no izvēles. Kā īpaša priekšrocība šiem krēsliem ir gudrais dizains, kas nodrošina ne tikai to, ka šie finiera krēsli ir viegli paceļami, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot.

Kolekcijas Flow krēsli ir pieejami 250 eksemplāros, tāpēc krēslu noma pat lielam pasākumam kļūst iespējama, pateicoties dizainakresli.lv.

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās mēbeles, kas vajadzīgas, jo nereti vajadzīga arī garderobes noma vai vismaz garderobas statīvu noma. Dzīvojot valstī, kur laiks mainās diezgan bieži un neprognozējami, būs ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, izrādīsies, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā vērsieties pēc padoma pie uzņēmuma dizainakresli.lv gudrajiem darbiniekiem – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobei, kas būs funkcionāla, bet neaizņems daudz vietas. Ar labiem sadarbības partneriem jums izdosies labākais pasākums!

 

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *