DAŽĀDI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda tipa kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta jomas atbalsta sastāvdaļa. Viss tas, ko varam atrast veikalu plauktos, ir dažādu loģistikas servisu kopuma rezultāts.

Viss, sākot no mantas radīšanas, līdz nonākšanai pie patērētāja, ir loģistikas procesu kopums. Loģistikas pakalpojumus uzņēmumos veic gan atsevišķi nolīgtas loģistikas kompānijas, gan atsevišķas loģistikas nodaļas, kas parasti atrodamas lielākos uzņēmumos. Lai pircēja pieredzi pakalpojumu saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti daudzpusīgi saistīti pakalpojumi, piemēram, starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Tiek nodrošināti visa tipa kravu pārvadājumi, ieskaitot gaisa un jūras ceļus.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi.html

ĪPAŠA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Optimālam risinājumam, pārvadājamā krava tiek vērtēta pēc daudz un vairākiem kritērijiem, lai atrastu piemērotāko pārvadāšanas veidu gan cenas, gan ātruma ziņā. Visi šie pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru pakalpojumus. Transportēta tiek arī negabarīta krava, izvēloties piemērotāko veidu, kā tai sasniegt galamērķi. Klientu viedoklis allaž ir vissvarīgākais, tālab, neatkarīgi no kravas pārvadāšanas formas, tiek sniegts kvalitatīvs pakalpojums, kas liks klientiem turpināt sadarbību.

KRAVAS PĀRVADĀŠANAS VARIANTI LATVIJĀ UN PASAULĒ.

Kā īsti atšķiras kravu pārvadāšanas veidi? Jau noskaidrojām to, ka katrs kravas tips var būt pārvadājams dažādos veidos, par ļoti specifiskos un īpaši pielāgotos. Bez šaubām viens no pieprasītākajiem un izplatītākajiem kravu pārvadašanas veidiem ir auto krava. Auto transports ir piemērots jebkāda tipa kravu transportēšanai. Pārvadāšanai tiek izmantoti atšķirīga tipa auto transportu veidi, kas tiek pielāgoti vedamās kravas veidam. Pārvadāšanai var izmantot mikroautobusus, tenta puspiekabes, refrižeratora tipa piekabes, negabarīta kravu platformas un atklātās platformas, bez tam, protams, lielus kravas auto. Ja nepieciešams pārvadāt īpaši dārgu un sensitīvu kravas formu, tad vislabākais risinājums būs avio kravu pārvadājumi, jo tie tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko variantu kravu pārvadāšanai. Daudziem būs pārsteigums, ka avio kravas tiek pārvadātas, izmantojot arī pasažieru lidmašīnas, jo jebkura lidmašīna ir piemērota šādai funkcijai. Protams, nevar aizmirst arī par dzelzceļu, kas ir otrs senākais kravu pārvadāšanas veids aiz jūras pārvadājumiem. Pārvadāšanai tiek izmantoti segtie vagoni, pusvagoni, platformas, cisternas un hopervagoni. Savukārt jūras ceļi, kravu pārvadāšanai, tiek izmantoti jau gadu simtiem ilgi, un skaidrs, ka laikam ritot, šis ir kļuvis arī par mūsdienās, vienu no pieprasītākajiem veidiem kravas transprtēšanai uz salīdzinoši tālu galamērķi. Pakalpojums tiek sniegts transportēšanai uz populārākajām pasaules ostām, ieskaitot ASV, Singapūru un pat Filipīnas. Transportēšana pa jūras ceļiem arī ir vislabākais risinājums nestandarta kravām.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *