Acu lēcas – kā izvēlēties īstās?

Mēģinot palīdzētu cilvēkiem labāk redzēt, optikas guru vienmēr mēģināja realizēt dažnedažādas iekārtas – monokli, ierīci ar palielināmo stikliņu uc. Leonardo da Vinci bija 1., kurš ierosināja acu korekcijai lietot priekšmetu, kas sastāv stiklotu tilpni, kas piepildīts ar ūdeni.

Līdz divdesmitā. gadsimta viducim kontaktlēcas pamata sastāvdaļa bija organiskais stikls. Ļoti neērti izmantojams, tas rosināja niezi un nepatīkamas sajūtas acs ābolā. Milzīgs lēciens lēcu attīstībā bija 20.gs. 60-tajos gados. Tieši tad čehu ķīmiķis O.Vihterl kopā ar asistentu Limu uzgāja iepriekš neredzētu polimēra hidrogēlu – hidroksietil cietes metakrilātu, kuram ir iezīmīgas unikālas valguma uzsūkšanās iespējas, nemainot tā pirmējo formu. 70. gados jau slavena visā pasaulē uzņēmums Bausch&Lomb saņēma atļauju ražot kontaktlēcas, kas izgatavotas, lietojot Otto Vihterle un Lim izgudrojuma, un šodien šis process vēl labāk tiek pilnveidots. Un šodien pētījumi redzes korekcijas jomā netipinās nekustīgi, attiecīgā nozare visu laiku attīstās. Veikalā atradīsi arī dažādus acu pilienus, piemēram, acu pilieni sausām acīm!

Kādas tad ir lēcas acīm

Mūsdienās ir izveidoti neskaitāmi varianti dažādu kontaktlēcu, kuras sniedz iespēju dzīvot kopā ar vairākām veselības problēmām. Arī eksistē lēcas acīm, kur nēsāšana atšķiras pēc laika, kas arī ir viens no faktoriem, kas ietekmē kontaktlēcas cenas. Ir vienreizlietojamas lēcas, kas ir ērtas dienām ārpus mājas pie tam tās ir drošas, jo samazināts acu iekaisuma risks, diemžēl šīs lēcas cena būs augstāka nekā parastām arī tās ir grūtāk lietot cilvēkiem, kas iepriekš nav izmantojuši lēcas. Kontaktlēcas internetā un te pat aptiekā ir sastopamas arī tādas, kur paredzētas divu nedēļu lietošanai. Parasti optikas klienti dod priekšroku konkrēti šīm lēcām, jo šeit pastāv liels piedāvājums, viegli izmantojams vizuālais izskats, kontaktlēcu cena ir videjā līmenī un ir ērtas valkāšanā, bet šajā gadījumā ir vajadzīgi lēcu konteineris. Un, protams, lēcas, ko iespējams izmantot sakot ar veselu mēnesi pie tam atsevišķiem veidiem izmantošana var sasniegt gadu. Nav noliedzams, ka, pērkot šī veida kontaktlēcas interneta produktu lapā kā arī citā vietā, iepatiksies pati kontaktlēcu cena un vienkāršā nēsāšana, taču jāapzinās tāda lieta, ka šeit būtiska ir glabāšana, jo ir liels infekciju risks.

Kontaktlēcas internetā

Šodien e-vides pasaule jau ir visiem zināma un iepirkšanos kādā no online veikaliem var pielīdzināt iepirkšanās parastajā veikalā. Šo var attiecināt arī uz kontaktlēcas interneta veikalu. Droši un pārbaudīti majas lapas pazīst savu preci, mūsu situācijā lēcas, ko tie piedāvā, līdz ar to lietotajam var droši uzdot jautājumus, kad kaut kas nav skaidrs. Izskatīsim gadījumu, kad Jūs nav pārliecības kādas lēcas Jums nepieciešams, bet Jums ir izraksts, darbiniekiem jāmāk Jums pasniegt atbilstoša konsultācija. Gadījumā, ja Jūs zinat, kuras lēcas interneta veikalā Jums vajag, tad droši izmantojiet kontaktlēcu izvēlni, kur varētu noskaidrot lēcu cenas un izvēli. Kā arī standartā ir sniegta opcija dalīt lēcas atbilstoši kritērijiem un atlasīt filtrēšanu.

Kur labāk iegādāties kontaktlēcas internetā

Skatoties vietni, kas būs Jūsu lēcas interneta veikals, ir būtiski pievērst pastiprinātu uzmanību tādiem rādītājiem kā informācija par šo veikalu tiešsaistē, noliktavā pērkamo produkcijas pieejamība, lēcu veidi, vai ir saistītie produkti un tie ir pieejami, lēcu cenas lielums kā arī samaksas iespējas. Ir ļoti svarīgi, lai, iegādājoties kontaktlēcas internetā, mājas lapā būtu pieejami zinoši pārdevēji, kas pārzina lēcas acīm un var palīdzēt ar izvēli no kataloga, kā arī atbildēt uz pircēja jautājumiem. Izvēloties, kurā vietā iegādāties lēcas interneta veikalā, īpaša uzmanība jāvērš atsauksmju izpētei, kas palīdzēs atrast ideālu interneta veikalu, kas pārdod augstas kvalitātes, labu ražotāju kontaktlēcas acīm, kuriem ir darbības atļauja kā arī piegādā pasūtījumu laicīgi, kā arī vienojas ar savu klientu gan par lēcu cenu, arī par termiņiem.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *