KVALITATĪVI LOGI UN TO MONTĀŽA

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Logi allaž ir kalpojuši kā gaismas un ventilācijas avots ēkā, kā arī var kalpot kā dekoratīvs elements. Logs ir arī laikmeta stila vēstnesis, jo tā funkcijas ir ne tikai praktiskas,bet arī dekoratīvas, kas vislabāk ir novērojams, piemēram, baznīcu fasādēs, jo reti kura vēsturiska ēka tiek tā lolota un kopta kā sakrāla celtne, kas mūsdienās ir kā dzīva vēstures grāmata. Ja agrāk logi tika izgatavoti tikai ar koka rāmi, tad pateicoties tehnoloģiju attīstībai, mūsdienās pieejami logi, kas veidoti no citiem materiāliem, kā arī ir iebūvējami jebkur telpā, pielāgoti visām vēlmēm un vajadzībām.

Vairāk lasi – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

UGUNSDROŠI UN KVALITATĪVI LOGI TAVĀM MĀJĀM.

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, ņemot vērā to materiālu, ir izurīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Nereti, klienti dod priekšroku arī alumīnija logu rāmjiem, kas pirmajā momentā varētu šķist nedaudz dīvaina izvēle. Šāda veida logi ir ārkārtīgi izturīgi, ar lielisku ventiāciju un ugunsdroši. Alumīnija logu rāmji var kalpot teju četras reizes ilgāk kā koka vai pvc logi, kas noteikti ir liela pievienotā vērtība. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

KĀ IZVĒLĒTIES PALODZI

Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc lou montāžas, nav iedomājama.. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Iekšējā un arī ārējā palodze parasti tiek veidota, balstoties ne tikai uz ēkas fasādes un interjēra vajadzībām, bet arī kliente vēlmēm.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Lielākā daļa logu montāžas uzņēmumu paplašina savu piedāvājumu, klientiem dodot iespēju pasūtīt arī metāla žogus un durvis, kā arī garāžas vārtus. Individuālie pasūtījumi ir lielisks veids kā veidot savu īpašumu unikālu un tieši tādu, kādu vēlaties.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *