Progresīvs veids kā var atslēgties no pasaules – supošana

Zinājāt, ka sup dēļi lielākai daļai no mums tiešām ne ar ko neatšķirsies no sērfinga dēļa, pie tam šis apstāklis nav bez iemesla. 21.gs. sākumā slavenais sērfotājs Riks Tomass ierosināja alternatīvu risinājumu, kad sērfošanai nebūs viļņu un tas ir Stand Up Paddle Boarding. Pēc Tomassa izpratnes, šis variants bija variants, kā saglabāt formu, uztrenēt izturību un līdzsvaru. Taču 4 gadus pēc tam, tad kad tas tika parādīts kādā no ASV TV kanāliem, supošana kļuva ļoti populārs sporta veids. ASV iedzīvotaji supošanā saskatīja lielas izredzes un par centās, lai sūpošana kļūst par nacionālo sporta veidu. Mūsu valstī ar prieku tika pieņemta supošana un pielāgota mūsu dabai, tad sup izbraucieni palika par neparastu veidu, brīdī, kad tiek izplānota atpūta ar draugiem vai ģimeni.

Uzzini vēl – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

Kādi tad sup dēļi jau ir pardošanā?

Visi sup dēļi ka arī veidi tad ir ar dažiem trūkumiem un priekšrocībām. Ja sup izbraucieni ir tieši tas, ko tieši Jūs gribat, jau ir jāizdala, kas ir tas, kas ir būtiskākais: sērfošanas planiera manevrēšanas spēja, universāla stabilitāte, ērtības pārgājienā vai sacīkšu sup dēļi, kas izbrīna ar ātrumu, ko var sasniegt. Lai supošana būtu labi, pievērsiet uzmanību SUP izmēriem un tam, kā viņi ietekmē dēļa īpašības. Sup dēļi priekš sērfinga ražoti tieši iešanai pa viļņiem. Populārākie tad ir universālie dēļi, tos ražo dažādos izmēros, vairums modeļu ir piepūšami. Izvēlieties piemērotu garumu kā arī platumu pēc Jūsu vēlmēm, garuma, svara, prasmēm. Sup dēļi priekš tūrisma nevainojami slīd, savukārt lielā garuma dēļ, tie spēj attīstīt lielu ātrumu, bet platums nodrošina stabilitāti. Sacensību sup dēļi tiek saukti par raketi starp sup dēļiem. Arī svarīga lieta ir sup dēļu garums, platums kopā ar biezumu, kas ietekmē to, kāda būs pati supošana. Turklāt neaizmirstam par galveno aprīkojumu – drošības vesti un drošības pavadu, bez tiem nebūtu vēlams doties ūdenī.

Atpūta ar ģimeni vai draugiem – sup noma vai cita aktīvā atpūta

Kļūst garlaicīgas pastaigas mežā vai arī fitnesa nodarbības zālē? Aktīvā atpūta pie ūdens var būt tieši tas, kas vajadzīgs! Šodien atpūtas variantus pie dabas attīsta, turklāt tiek piedāvāts īrēt vasarnīcas, kur var tikt pavadīta atpūta ar draugiem vai radiem. Bieži vien viesu māju saimnieki sāk piedāvāt arī papildus pakalpojumus, piem., sup noma, laivu noma vai katamarānu noma, ja tuvumā atrodas ezers. Dārgākas atpūtas piekritēji var izbaudīt arī tādu pakalpojumu, kā buru jahtas noma. Turklāt vienmēr vasarnīcu pakalpojumu klāstā ietilpst arī velosipēdu noma. Turklāt sup izbraucieni ir šodienas modernākā lieta, un gandīz katrs trešais dot priekšroku šai atpūtai. Bet supošana pāraug par aizraušanos, šajā gadījumā izdevīgāk ir jau nopirkt sup dēļi nekā piemēram sup noma.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *