PVC logi vai alumīnija logi, kas ir vislabākais?

Patlaban jau ir atrodami tik ļoti dažādi logi, ka griežas galva – koka vai alumīnija logi vai arī pvc logi. Logi atšķiras kā pēc to profiliem, gan pēc tā cik biezs ir stiklojums, kas ietekmē to siltumizolāciju. Mūsdienu tehnoloģijas sniedz iespēju izvēlēties logus no jebkura materiāla, to kvalitāte tiešām būs laba, bet būs jāsameklē uzticams uzņēmums, kā arī ir pareizi jākopj logi. Logi ir tā mājas daļa, kura pakļauta saules stariem, lietum, temperatūras iedarbībai, līdz ar to piemeklēšanai jāpieiet īpaši skrupulozi.

Alumīnija, koka vai varbūt pvc logi, ko izvēlēties priekš sevis?

Šodien ražotāji piedāvā diezgan lielu piedāvājumu ar pakešu logiem, kaut gan neskatoties uz to daudzveidību, labs ir tieši tas logs, kurš ir energoefektīvs, bet priekš tam lai to noskaidrotu, jāpievērš uzmanība Uw koeficientam. Nākamā lieta ir kvalitatīvi mehānismi, ko beigās noslēdz logu montāža, ja šajā gadījumā kaut kas būs izdarīts nepareizi, tad pat augstā logu kvalitāte neglābs Jūs no vēja iekļūšanas mājās. PVC logi ir iecienīti, tā kā tos viegli kopt, kā arī šie logi ilgi kalpo un ir ļoti siltumefektīvi, bet vērību pievērsiet logu ražošanas materiāliem, tie nedrīkst saturēt svina piejaukumu. Bet koka logi jau tiek izgatavoti no koka lamelēm, kas pēc laika arī nemaina formu. Šodien koka logi paliek arvien pieprasītāki, jo visi vēlas būt tuvāki ekoloģijai. Bet ražošanas objektos pieprasīti ir jau alumīnija logi, jo šie logi ir izturīgi, gan pret augstām temperatūrām, gan arī pret koroziju, taču tie ir dārgi.

Palīgs logu izvēlē vai montāžā, kurā vietā var atrast profesionāli?

Tad, kad tiek izvēlēti pakešu logi, nevajadzētu likt uzsvaru tieši uz PVC profilu brendiem, taču labāk izvēlēties to logu ražotāju vai pārdevēju, kurš logu tirgū jau ir sevi parādījis no labākās puses, pie tam ir jau ar ievērojamu pieredzi un kvalificētu darbinieku personālu. Labāk, ja tas būs liels zināms uzņēmums, kas Jūsu pilsētā darbojas vairāk nekā gadu. Uzmanieties noslēgt līgumu ar vienas dienas uzņēmumu, kur būs piedāvāti pvc logi kā arī palodzes par zemākajām cenām, ar lielu garantijas termiņu un daudzām vilinošām akcijām. Kad tiek izvēlēti logi un palodzes, sīki izrunājiet ar pārdevēju par logu komplektācijas iespējām, ka arī lūdziet ieteikumus, kā var ietaupīt. Bieži vien pēc šāda veida sarunām daudz kas kļūst skaidrs par darbinieka kompetenci. Kā arī palūdziet uzrādīt sertifikātus par to sniegtajiem pakalpojumiem un sniegtajiem produktiem. Aplūkojiet, kāds ir to piedāvājums, ļoti labi, ja tiek piedavāti ne vien pakešu logi, un arī, kā piemēram, garāžu vārti un metāla durvis.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *