Krēmīgas lauku tortes vai izsmalcinātas kūkas?

Megapolisos jau diezgan sen bija populāri sūtīt ēdienu, nemaz nerunājot par tāda veida lietu piemēram, kā izbraukuma banketi. Visbiežāk turīgi cilvēki pasākumus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai, piemēram, viesu mājās, bet galdu klāšana izbraukumā kā arī banketu ēdienkarte tiek sūtītas pārbaudītā vietā. Pie tam torte no veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau sen turīgi klienti priekšroku deva tādai precei piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Pateicoties tam, ka viss attīstās kā arī pilnveidojas, parādījās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijā, kas tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī ir piedāvātā galda klāšana, kur klients vēlas. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nav tik dārgs pasākums. Kā arī atrodot savu konditoreju, klientam vairāk nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Pasūtīt torti – galvenie principi atbilstoša produkta izvēlei

Nebūs svarīgi, kādi svētki būs, bet šodien tikai daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, un arvien lielāku pieprasījumu sasniedz ne vien tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svinību galda pamata dekorācija. Un visbiežāk tā tiks sūtīta pārbaudītā vietā. Konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem vairākus desmitus dažnedažādu pildījumu un pašu noformējumu. Lai tiešām var izdomāt, kādu tad pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādas tortes varianti var būt īstenoti. Paši banketi parasti dot priekšroku sekojoša veida tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Jogurta vai suflē tortes pēc pasūtījuma jau ir piemērotas, kad viesi rūpējas par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Tomēr visbiežāk tortes pēc pasūtījuma jau ir tieši no biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz īstenot jebkada veida izdomas, un gatavās kūkas kļūst par mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Banketu ēdienkarte un citas darbības, kad tiek rīkoti banketi

Banketi jau ir viens no populārākajiem svētku organizēšanas veidiem. Tie tad ir atbilstoši kāzām vai jubilejām, izlaidumiem kā arī cita veida notikumiem. Domājot par pasākumu, tad ir svarīga pareizi sagatvota pati banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzaicināto cilvēku skaitu. Interesanti, ka pati banketu ēdienkarte būs skaitīta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi parasti iet pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400 gramiem uz vienu viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst no 4-6 stundām, būs aprēķināts 600-1200 gramiem produktu uz viesi. Turpretim kāzas skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiek izskaitļots līdz pat 1500 gramiem produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *