Plastikāta logi vai alumīnija, kā tad veikt izvēli?

Vissvarīgākais mūsu platuma grādos tomēr ir siltuma saglabāšana. Tie īpašnieki, kuriem jau ir zemas kvalitātes logi mājās, ļoti labi zina, kāda problēma var būt ziemas mēnešos. Auksts laiks un vējš, kas iekļūst mājā, bez šaubām traucēs tiem cilvēkiem, kuri nolemj ietaupīt naudu, kad tiek pirkti nekvalitatīvi pakešu logi un lēta logu montāža. Pareizi uzstādīti un bez šaubām kvalitatīvi pvc logi nodrošina perfektu siltumizolāciju, kā piemēram, kad ārā jau ir -5 ° С, temperatūra pie loga majas iekšienē nebūs zem plus divdesmit grādi. Vasarā pakešu logi var pasargāt dzīvokli no karstuma un pārāk spilgtas saules. Nav būtiski, vai arī Jūsu gadījumā ir koka logi vai plastikāta, svarīgākais tad ir produkta kvalitāte kā arī kvalitatīva logu montāža.

Uzzini vairāk – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

Moderni pakešu logi to milzīgā dažādībā

Tagad pakešu logi savā starpā atšķiras ne vien pēc to izjemateriāla. Protams ir nozīmīgi, kādi tieši logi tiek nopirkti, tā kā koka logi būs skaisti un videi draudzīgi, bet dārgi pie tam prasa lielu kopšanu. Alumīnija logi jau būs izdevīgāks variants, turklāt tiem pati logu montāža būs viegla, taču šie logi slikti aiztur siltumu. Savukārt, plastikāta logi būs labākais opcijas variants, kā cenas ziņā, kā arī kvalitātes ziņā, taču vienmēr der izvēlēties trīskāršus vai divkāršus logus, lai tie labi pildītu savas funkcijas. Bez tā visa pakešu logi iedalās pēc formas, lieluma, kā tie tiek atvērti. Ir divdaļīgi un arī trīs daļu logi, kas tad ir ērti, jo, mēģinot vēdināt telpu, nav jāver viss lielais logs vaļā. Protams, kad ir iegādāti jebkura veida logi, jāpiemeklē atbilstošas palodzes, jo tas ir viens vesels.

Kādā veidā sameklēt veikalu, kas pārdod labas metāla durvis, palodzes un pašus logus?

Kad tiek izvēlēts ražotājs , kura jumta logi tiks uzstādīti Jūsu mājās, ir rekomendējams pievērsties dažiem aspektiem. Pirmais ir uzņēmuma klientu rekomendācijas, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi ir jebkura veida logi kā arī palodzes šim ražotājam. Servisa klāsts, protams ir labi, ja vienā vietā iespējams pasūtīt ne vien logus mājai, bet arī atrodami garāžu vārti vai metāla durvis. Būtiska ir logu montāža, kas jāizvēlās vienīgi pie profesionāļiem, vislabāk, ja to var nodrošināt pats pārdevējs. Jo nebūs svarīgi, kāda tieši tipa pakešu logi būs, koka, pvc vai alumīnija logi, svarīgākais ir pareiza logu montāža, kas garantēs savu funkciju izpildi, šo iespējams attiecināt, kad nepieciešamas metāla durvis vai garāžu vārti.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *