Auto riepu noliktava un arī serviss.

Auto riepas ir viena no svarīgākajām auto detaļām. Satiksmes drošībā, riepu tehniskajam nobraukumam ir ļoti ārkārtīgi loma. Auto riepu tehniskajam nobraukumam ir jāpievērš liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām riepām. Auto riepu cenas noteikti ir ļoti atšķirīgas un atkarīgas no tā, vai gribat sagādāt pavisam jaunas riepas, vai arī izvēlēsieties maz lietotas, lietotas vai atjaunotas. Lai veiksmīgāk saprastu, kāda tipa mašīnas riepas ir vispiemērotākās, iesakām konsultēties ar auto riepu servisa darbiniekiem. Vislabākos speciālistus var atrst sertificētos riepu servisos, kuros sniegs labas kvalitātes konsultācijas kā arī ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu mašīnas riepu un arī disku stāvokli.

Auto riepu un auto disku apkope garāžā.
Jebkurš riepu serviss piedāvā dažāda tipa riepu un disku apkopes piedāvājumus. Auto diski noteikti ir svarīgs riepu elements riepu montāžā un arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda tipa diskus – Lietie diski, tērauda diski, kaltie diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, diskus ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz auto riepu servisu, katrā ziņā vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un arī, nepieciešamības situācijā, tos labot. Riepu garāžas papildus disku servisam, piedāvā arī auto riepu balansēšanu un to maiņu.

Ziemas un arī vasaras mašīnas riepu seviss.
No pirmā oktobra līdz 1. martam Latvijā drīkst braukt tikai, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Riepu garāžās kā arī servisos noteikti iespējams nopirkt gan pavisam jaunas, gan lietotas riepas. Lietotas ziemas mašīnas riepas vai arī ziemas riepas, kas ir atjaunotas, var izmaksāt pat līdz četrdesmit procentiem mazāk, kā jauns mašīnas riepu komplekts. Ar vasaras riepām noteikti ir līdzīgi. Lietotas vasaras mašīnas riepas izmaksā teju uz pusi mazāk. Pirms jaunu vai lietotu auto riepu pirkšanas, iesakām aprunāties ar darbiniekiem, lai gūtu labāku nojausmu par to, kādi ir lietotu kā arī mazlietotu auto riepu plusi kā arī mīnusi, ja ir plāns iegādāties lietotas auto riepas.

Mašīnas riepu kā arī auto disku apkopes montāža.
Ulbrokā ir atrodams auto riepu serviss, kas nodrošina lētus risinājumus katram apmeklētājam. Tur nodrošina arī auto riepu noliktavas pakalpojumus, kas ir izdevīgi tiem, kuriem nepieciešams nodot glabāšanā savus nesezonas riepu komplektus, taču mājoklī vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā un Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un arī, nepiecišamības situācijā, nobalansēs auto riepas, lai braukšana ir droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem kā arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *