Aktīvā atpūta mūsu valstī – pie mums ir tik daudz variantu !

Šodien supošana jau tiek pieņemta par aktīvu, bet drošu sportu un tas tā viennozīmīgi ir. Taču kā katrs sporta veids, tas pilnībā neizslēdz ievainojumus un neparedzētus apstākļus. Tomēr, lai nebūtu nekādu problēmu, pie tam supošanas gaita priecē, apskatiet kā tiek veikta tāda aktīvā atpūta, kā jāievēro drošības tehnika, kādā veidā tiek izvēlēti sup dēļi vai pārējie inventāra piederumi. Sup īre jau ir labs variants kā var iepazīties ar šī veida atpūtu, vai varbūt supošana tik ļoti iekritīs sirdī, kad nākamā lieta būs jau savi sup dēļi.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

Kā varētu apgūt supošanu?

Jauniem sportistiem varētu likties, ka, priekš tam, lai sākt savu supošanas praksi, viss, kas būtu nepieciešams, ir tikai doties tur, kurā tiek pārdoti sup dēļi un sākumā iegādāties lētāko variantu. Kaut gan šis nav viss, jo sup dēļi var atšķirties pēc konstrukcijas, materiāliem, mērķa kā arī cenas. Jau var šķist, ka tieši labākie sup dēļi ir dārgākie, bet parasti tie ir domāti jau pieredzējušiem sportistiem, bet iesācējiem var nemaz nederēt. Tāpēc iesācējiem būs ieteikta sup īre, kur pēc pilnas apmācības būtu nepieciešams pāris reizes braukt mierīgos ūdeņos. Sup noma sniedz opciju mainīt dēļus un atrast sev piemērotāko, lai sup saullēkts varētu būt satikts pēc iespējas ērtākos apstākļos. Latvijā ir jau parādījies tāds fenomenāls sup dēlis, kā E-Foil, tā galvenā atšķirība ir tas, ka tas ir elektrisks un ļauj planēt pa ūdens virsmu. Kā redzams sup izbraucieni var veicināt neatkārtojamus iespaidus, taču labāk būtu, kad sākumā tiktu izvēlēta sup noma.

Sup izbraucieni esot kopā ar ģimeni, ko tad vēl varētu pasākt mūsu valstī?

Mūsu tēvzeme ir un paliks zilu zilo ezeru un biezo mežu zeme, tādējādi pašmāju biznesmeņi to būs izmantojoši, atverot atpūtas bāzes, kur pilsētas iemītniekiem var tikt nodrošināta sportiska atpūta ar ģimeni vai draugiem. Parasti tādās vietās piedāvājumu klāstā būs laivu noma, lai cilvēki varētu mierīgi izbaudīt ezera burvību. Īrējot namiņus pie ūdens, Jums var būt piedāvāta velosipēdu noma, lai labāk un vieglāk apbraukt apkārtni. Un jau visiem labi zināma lieta ir katamarānu noma, bet mūsdienās daudzās vietās iesāk piedāvāt jaunus servisu, pie kā ir pieskaitāma sup īre. Esam redzējuši reklāmas, kur ir skaisti attēlots, kā uz sup saulriets var tikt sagaidīts uz skaista ezera, kā gan nevelēties pārbaudīt, vai sup izbraucieni ir tik fantastiski. Tagad var tikt sniegts neredzēts sup piedzīvojums priekš Jums – tā sauktais E-Foil, kas Jūs burtiski paceļ uz ūdens. Viennozīmīgi aktīvā atpūta mūsdienās ir un būs pieprasīta, un, tad, kad tiek organizēta atpūta ar draugiem, vislabākais risinājums tad ir aizbraukt pie dabas.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *