OPTIKAS PRECES INTERNETĀ

Lai redzes problēmas nesagādātu problēmas dienu no dienas un arī sadzīves gaitās, ir aktuāli izvēlēties sev piemērotu redzes korekcijas veidu. Saprotams, brilles un acu operācijas ar lāzeru arī ir variants, taču daudzi izvēlas par labu kontaktlēcām. Netrūkst cilvēku, kuriem tik ierasto briļļu lietošana un lietošana ikdienā, neliekas praktiska, tādējādi tiek meklētas alternatīvas, kas neizmaksā pārāk dārgi un arī ir atbilstošas dažādām redzes problēmām. Mūsdienās ir pieejama liela izvēle ar tādam precēm, kā līdzekļi acu mitrināšanai un lēcas, turklāt lēcas izšķir gan pēc lietošanas ilguma, gan dažādām optometriskām vajadzībām. Kontaktlēcu pirkšana mūsdienās iespējama gan internetā, gan briļļu veikalos. Tā pat kā parasto briļļu iegādei, arī kontaktlēcas iesakām iegādāties tikai pēc acu ārsta vai optometrista konsultācijas.

KĀ IEDALĀS KONTAKTLĒCAS?

Kontaktlēcas internetā mūsdienās atrodamas ļoti daudz un dažādos optikas preču vai produktu veikalos. Arī kontaktlēcas viena no otras atšķiras pēc to lietošanas vajadzībām, funkcijām un, saprotams, arī no zīmola. Kontaktlēcas izšķir pēc to valkāšanas ilguma – vienu dienu lietojamas kontaktlēcas, divas nedēļas, 30 dienas, trīs mēnešus un arī 6 mēnešus, kā arī iespējams nopirkt tādas kontaktlēcas, kurām ir iespējams padarīt garāku valkāšanas laiku. Pēc lēcu veida izšķir multifokālās lēcas, toriskās lēcas, krāsainās lēcas un arī kontaktlēcas ar dažādiem zīmējumiem, kas var būt gan optiski pielāgotas, gan vairāk kalpo kā dekoratīvs elements.

CIK MAKSĀ LĒCAS INTERNETĀ?

Cena ir gana svarīgs faktors arī optikas precēm. Kontaktlēcu cena var atšķirties dažādos salonos, tiesa gan cenu atšķirība nebūs ļoti ievērojama. Vienas dienas lēcas vidēji izmaksā 30 eiro un komplektā ir trīsdesmit lēcas, kas nozīmē 15 lēcu pārus. Taču, divu nedēļu kontaktlēcas izmaksā līdz 20 eur un iepakojumā ir vairākas kontaktlēcas, kas lietojamas pa dienu, bet nav domātas lietošanai visu diennakti. Savukārt kontaktlēcas, kas paredzētas specifiskām redzes problēmām, pastāv iespēja valkāt gan tikai pa dienām, gan cauru diennakti. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. Ja nepieciešamas toriskās lēcas, joprojām iesakām pirms tam konsultēties ar savu ārstu vai optometristu, lai piemeklētu sev vispiemērotākās lēcas. Tiem, kuriem ir nepieciešama redzes korekcija gan tālumā, gan tuvumā, ir iespējams iegādāties multifokālās lēcas un to cena ir vidēji ap trīsdesmit eiro

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *