KĀ PAVADĪT ATPŪTU PIE ŪDEŅIEM?

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies.

Upers, ezeru un jūras krasti ir lieliskas vietas, kur baudīt mieru pie dabas. E-foil, SUP dēļi, katamarāni un laivas ir pieprasītākie aktīvās atpūtas līdzekļi, ko klient vēlas nomāt. Tieši braucieni ar laivām ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

KAS IR E-FOIL UN VAI LATVIĀ TAS IR PIEEJAMS?
Kur var iznomāt laivu vai SUP dēli? Daudziem par pārsteigumu, iespējas ir dažādas. Laivu noma pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Uz jahtas izklaidēties un atpūsties var pat astoņu cilvēku liela kompānija.

KĀ ATRAST LABĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?
SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. Izšķir dažādus SUP dēļus – iesācēju dēļi, sporta SUP dēļi, dēļi, kuriem var pievienot buru un pat tādi, kas var pārvadāt līdz pat desmit cilvēku lielu kompāniju.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *