STANDARTA PVC LOGU NOMAIŅA MĀJOKLĪ

PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Pēdējo 20 gadu laikā, šāda veida logi pie mums ir kļuvuši par pieprasītāko logu tipu jebkāda veida mājokļos. Ņemot vērā to, ka dzīvojam tehnoloģiskā laikmetā, mūsdienu iespējas ir pakešu logus padarījušas pieejamākus plašam klientu lokam un tos var atļauties ik viens interesents.

Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē. Plastikāta logi nodrošina gan termo, gan skaņas izolāciju, vairāk var uzzināt pakalpojumu sniedzēja mājas lapā. Atceraties laikus, kad bija nepieciešams aizlīmēt logus ar speciālu lentu, lai aukstajā laikā nebūtu tik lieli siltuma zudumi? Nu tas ir pagājis! Ziemas mēnešos telpas termoregulācija ir augstākajā līmenī un iekštelpās ir silts, jo gaisa plūsma tiek lieliski regulēta un kontrolēta.

KĀDI SAGATAVOŠANĀS DARBI JĀVEIC PIRMS LOGU NOMAIŅAS?

Mūsdienās logu maiņai nav jāgaida laiks, kad beigsies apkures sezona, jo process notiek ātri un logus ir iespējams nomainīt pat ziemā. Montāža ilgst pāris stundas, tādēļ, doma, ka būs jāpavada aukstas naktis bez logiem dzīvoklī, ir jāizmet no prāta. Logu montāžu veic zinoši speciālisti, kas ļauj montāžas darbiem noritēt ātri un bez liekām raizēm. Logi tiek izgatavoti pēc individuāliem mērījumiem, attiecīgi tam, to montāža norit kā pēc plāna un meistari ir sava aroda pratēji.

PLASTMASAS LOGU VENTILĒŠANA ZIEMAS PERIODĀ

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Par ventilāciju nebūs jāuztraucas arī aukstā laikā, kad ilgstoši nav vēlmes turēt vaļā logus, jo pakešu logi nodrošina labas ventilēšanas opcijas jebkādos laikapstākļos un gadalaikos. Logu precīza montāža aizsargā no kondensāta un mitruma rašanās telpā un uz sienām, attiecīgi samazinot risku pelējumam. Viennozīmīgi, šis ir lielisks ieguldījums ilgtermiņā, ko visā pasaulē jau 20 gadus novērtē vairāki miljoni cilvēku.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *