KO IZVĒLĒTIES – ALUMĪNIJA, KOKA VAI PVC LOGUS?

Latvijā un lielākajā daļā Eiropas jau vismaz 20 gadu garumā ēku fasādēs dominē PVC logi. Logu montāžas mūsdienīgi risinājumi nodrošina visas mājas energoefektivitātes celšanu. Tie ne tikai pilda vizuālās funkcijas, bet arī nodrošina skaņas un siltuma izolāciju un ventilāciju. Mūsdienās pieejama arī koka un alumīnija logu iebūvēšana. Koka logi mūsdienās tiek izgatavoti līdzīgi kā plastmasas un alumīnija logi. Arī logi ar koka rāmi ir tik pat funkcionāli un moderni kā plastmasas logu sistēmas.

Koka logus parasti izvēlas tie, kuri vēlas piešķirt ēkas ārējam tēlam nelielu odziņu, savukārt alumīnija logi ir ugunsdroši. Visi logi tiek uzstādīti profesionāli, tiem ir 5 gadu garantija. Montējot logus, nedrīkst arī aizmirst par iekšējām un ārējām palodzēm, kā arī nenovērtēti nepaliks insektu tīkli. Uzzināt vairāk informācijas šeit – http://labologuagentura.lv/!

VAI IEEJAS DURVIS NO METĀLA IR DROŠAS?

Metāla un PVC durvju uzstādīšana ir vēl viens pakalpojums, ko klienti izvēlas reizē ar logu montāžu. PVC durvis ir labs risinājums izejai uz terasi, balkonu, sētas durvīm, kā arī tās daudzi izvēlas, kā ieeju garāžās, saimniecības ēkās un tamlīdzīgās mājokļa vietās. Plašas dizaina un arī funkciju iespējas, jo tās iespējams veidot arī bīdāmas. Ja nepieciešamas jaunas ieejas durvis mājoklī, iesakām izvēlēties metāla durvis jo tām ir augsta drošības un izturības pakāpe. Pirms durvju izvēlēšanās, iesakām konsultēties ar speciālistiem, lai atrastu labāko un piemērotāko metāla ārdurvju veidu.

KĀDI VENTILĀCIJAS VEIDI IESPĒJAMI DZĪVOKĻIEM UN MĀJĀM?

Labas ventilācijas nozīme visās mājokļa telpās ir nepieciešamība. Gaisa kvalitāte ir svarīga neatkarīgi no tā vai atrodamies ārā vai mājās, tādēļ teicamas ventilācijas sistēmas uzstādīšana ir nepieciešamība. Klientiem iespējams izvēlēties starp dažādiem ventilācijas sistēmas veidiem. Piemēram, logā tiek iebūvēta pasīvā ventilācijas sistēma, kas nodrošina pietiekoši labu gaisa apmaiņu istabā. Piespiedu ventilācijas sistēmas jeb ventilatori ir labs risinājums gadījumos, kad dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Jaunākās paaudzes ventilācijas sistēmas iespējams darbināt arī ar elektrību, kur enerģijas patēriņš ir gaužām niecīgs un ekonomisks.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *