KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī.

Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus. Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas. Ieskaties te – PVC logi!

KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM?

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Piedevām visām labajām šādu logu īpašībām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Tā būs vislabākā izvēle ne tikai mājokļos, bet arī biroju ēkām un rūpnieciskām-industriālām būvēm. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no plastmasas logu rāmjiem, tikai, protams, ar to, ka veidoti no koka. Mehāniski tie darbojas tā pat, tikai rāmis veidots no apstrādāta koka.

KĀDAS PALODZES IZVĒLĒTIES?

Kad logi ir iebūvēti, laiks montēt palodzes. To, vai būs nepieciešami apdares darbi, klients izvēlas pasūtījuma veikšanas brīdī, lai varētu optimālāk veikt aprēķinu un sastādīt tāmi. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Palodzes tiek piemeklētas atbilstošas logu izmēriem un fasādei.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *