KŪKU PASŪTĪŠANA, BANKETI UN GALDA KLĀŠANA RĪGĀ UN LATVIJĀ

Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Dažāda veida konditorejas izstrādājumi vienmēr ir bijuši pieprasīta prece, jo kuram gan nepatīk tikko ceptas bulciņas, kūciņas un kliņģeri un kruasāni?

Konditorejas Rīgā piedāvā tortes un kliņģerus, jau gatavus un pēc pasūtījuma, nemaz nerunājot par bulciņām, kūciņām, eklēriem, uzkodām, ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu. Ja nezināt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad konditoreja būs īstā vieta kur vērsties pēc palīdzības. Kliņģerus, smalkmaizītes un tortes pēc pasūtījuma Rīgā var izvēlēties no 15 eiro kilogramā.

CIK LIELU KŪKU IESPĒJAMS PASŪTĪT?

Svētkiem tuvojoties, aktualizējas jautājums par to, ko celt galdā. Nenoliedzami viena no galvenajām lietām ir torte, pīrāgi, kūka vai kliņģeris. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Ieteicams tortes, tartes un kūkas pasūtīt laicīgi, vismaz divas dienas iepriekš, taču lielāku pasūtījumu gadījumā vēl ātrāk. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multeņu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem. Ja nepieciešama kūka pēc pasūtījuma, iespējams pasūtīt arī gana iespaidīga augstuma meistardarbus – līdz par sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

GALDA KLĀŠANA UN IZBRAUKUMU BANKETI

Galda klāšana vienmēr ir tā lieta par kuru uztraucas katra saimniece, jo vēlas iepriecināt savus viesus un parūpēties, lai viņi ir garšīgi paēduši. Lai cik čakla būtu saimniece, nav vajadzības pārvērtēt savus spēkus un maksimāli nogurdināt svētku dienās, jo iespējams pieteikt galda klāšanas pakalpojumu. Šādā veidā ir iespējams apkalpot pasākumus līdz pat 500 cilvēkiem. Garšīgas uzkodas un maltītes, kas tiek gatavotas jau 20 gadus, palīdz šo pakalpojumu ar katru reizi attīstīt, turklāt, pasākums tiek nodrošināts arī ar traukiem un galda piederumiem. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams neliels bankets vai neformāla pasākuma apkalpošana, vai kāzas un citi lielāki pasākumi, pakalpojums jāpiesaka laicīgi, vismaz 10 dienas iepriekš.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *