DAŽĀDA VEIDA LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma.

Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu iespējas garantē izgatavot tieši tādus risinājumus logu montāžai, kādi ir nepieciešami klientam un piemēroti konkrētajai ēkai, neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvojamā māja, palīgceltne vai biroju ēka.

PAREIZU LOGU IZVĒLE MĀJOKĻIEM

Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. 90% logu, ko redzam namu fasādēs Latvijā, ir veidoti no plastmasas, ar dažiem izņēmumiem no koka vai alumīnija. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija, tā Pvc logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Jebkāda materiāla logu uzstādīšanā ir jāpievērš liela uzmanība kvalitātei. Nepareizi uzstādīti logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĀŽAS?

Noteikti nevajag aizmirst par palodžu montāžu un apdares darbu kvalitatīvu paveikšanu. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *