KAS NORĀDA UZ AUTO RIEPU KVALITĀTI?

Tieši riepu tehniskais stāvoklis spēlē lielu lomu drošības līmenī uz ceļiem. Riepu kvalitātes viens no pateicīgākajiem rādītājiem ir protektoru dziļums, kurš, ja ir pārāk sekls, padara tās neizmantojamas. Daudzi riepas izvēlas, balstoties uz cenas faktoru, kas ne vienmēr norāda uz riepu kvalitāti, jo, kā jau daudzās jomās, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, taču taupīt arī nebūtu prāta darbs.

Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

SERVISA APKOPE AUTO RIEPĀM UN DISKIEM

Riepu, riteņu un disku apkope iet roku rokā jebkurā servisā. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu servisa darbinieki parūpēsies arī par diskiem – veiks diagnostiku, tos salabos un pat nomainīs. Riepu uzglabāšanas pakalpojums ir ļoti populārs, jo daudziem nav iespēju uzglabāt savās mājās liekas četras nokian vasaras riepas. Riepu cenas ir dažādas, galvenokārt, atkarīgas no ražotāja, ražošanas valsts un citiem aspektiem. Ņemot vērā to, ka autovadītāju paradumi uz ceļa mēdz būt ļoti dažādi, atšķiras arī braukšanas stili, kas ietekmē riepu tehnisko stāvokli un ilgmūžību.

KĀPĒC LIETOTAS RIEPAS IEGĀDĀTIES SERVISĀ?

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Nevajag bīties no tā, ka riepas ir jau lietotas, jo riepu serviss tās pārbauda un atzīst par drošām lietošanai. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *