Uzlīmju druka tieši pēc Jūsu individuāla pasūtījuma

Uzlīmes ir kā viena no biznesa reklāmas un identitātes atspoguļošanas veidiem. Uzlīmju izgatavošana notiek uz papīra vai sava veida plēves, kur aizmugure ir noklāta jau ar līmi. Uzlīmes apakšējā pamatne bieži vien jau ir papīrs, kas jau pasargā lipīgo pusi no pirms laicīgas pielipšanas. Uzlīmes priekšējā pusē tad ir attēls vai arī teksts – parasti firmas logo. Uzlīmes parasti tiks pielietotas praktiski uz jebkādas virsmas, kas ir līdzena, (plastmasas, stikls, metāls). Tomēr drukas veikals parasti vispirms izvēlas līmes pamatni, ja ir skaidrs uz kādas virsmas tiks līmētas uzlīmes.

Uzlīmju izgatavošana – dažādība, kā arī iespējas

Pirms tiks pasūtītas, kā piemēram, personalizētas uzlīmes vai tiek mēģināts precizēt cenu, ir jāsaprot kādi tad drukas tipi eksistē un ar ko gan viņi atšķiras.
• Flexo druka vai arī fleksogrāfija. Šī metode būs laba, ja, izmantojot automātisko iepakojumu, svarīga liela uzlīmju aprite. Formu daudzveidība un košs attēls, reljefs un lakošana – dažādu tehniku izmantošanas rezultātā var sasniegt augstas kvalitātes uzlīmes.
• Ofseta. Šajā gadījumā uzlīmju druka izvēlās pašlīmējošos papīru. Gadījumā ja būtu vajadzīgs iesaiņojums vai arī uzlīmes sienām, vajag pasūtīt uzlīmes, kas ir lielāka izmēra un drukātas pēc ofseta drukas.
• Digitālā uzlīmju druka. Šeit uzlīmju druka, cena – viss ir līdzsvarots un tas būs izdevīgi mazām tirāžām. Taču, kad tiek drukāts uz digitālas preses, uzlīmju saķere mazliet mazinās.
• Lielāka formāta uzlīmju druka šobrīd jau ir izplatīts variants. Šī veida tehnikas īpašas priekšrocības jau ir šķīdinātāju un izturīgu tintes izmantošana, kā arī robošana bez šuvēm. Pastāv iespēja izgriezt uzlīmes bez to drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpatnēja metode, kas ļauj izdrukāt produktu, pielietojot zelta un sudraba krāsas. Metalizētas uzlīmes rotās visus suvenīrus. Tātad, priekš tam, lai pagatavotu lieliskas, kvalitatīvas uzlīmes, ir vajadzīga plēve, kas pati līmējas.
Tagad saprotot, kādā veidā tiek veidotas uzlīmes, jau var izvēlēties sev piemērotāko variāciju un tad izdarīt savu uzlīmju pasūtīšanu.

Kur tad varētu drukāt uzlīmes?

Tad, kad tiks pasūtīta uzlīmju druka, cena šiem darbiem veidojas no pasūtījuma daudzuma un formas, izmantotajiem materiāliem, izmantoto krāsu skaita. Taisot mārketinga personalizētas uzlīmes stilu, tiek ņemts vērā klientu firmas stils, reklāmas mērķi, klientu mērķauditorija. Tādēļ, kad tiek izvēlēts drukas veikals, labāk apskatīt pilnīgi visas iespējamās klientu atsauksmes par šo firmu un aplūkot pašu mājas lapu. Tā kā konkrēti mājas lapā varēsiet uzzināt vairāk kaut ko par kopējo kompānijas imidžu un vēl saprast vai, piemēram, sadarbība būs realizēta. Labi, kad uzņēmums jau ir daudzus gadus, jo tad darbība jau būs uzlabojusies, kā arī attīstījusies. Tādā gadījumā var būt drošiem un uzticēt tiem darbu.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *